Χειροπέδες σε 32χρονο για διάρρηξη κατοικίας και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων

Χειροπέδες σε 32χρονο για διάρρηξη κατοικίας και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων

Στη σύλληψη 32χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Κυριακή, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 25.8.24 και περί ώρα 14:14 δυνάμει δικαστικού εντάλματος συνελήφθη 32χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τα αδικήματα φέρονται να διαπράχτηκαν στην Πάφο στις 21.8.24.

Συγκεκριμένα το εν λόγω πρόσωπο φέρεται από μαρτυρία κατά την 21η Αυγούστου να αποπειράθηκε να εισέλθει σε κατοικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, εξασφαλίστηκε εναντίον του μαρτυρία και ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE