Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 59χρονος πέθανε ενώ οδηγούσε

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 59χρονος πέθανε ενώ οδηγούσε

Τη ζωή του έχασε ένας 59χρονος άνδρας το πρωί της Δευτέρας, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, κοντά στο Αγγελοχώρι, στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 59χρονος φέρεται να κατέληξε από παθολογικά αίτια, τη στιγμή που οδηγούσε το αυτοκίνητό του, το οποίο στη συνέχεια έπεσε πάνω σε τοίχο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τη σορό του άτυχου άνδρα.

«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του 59χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE