Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 59χρονος πέθανε ενώ οδηγούσε

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 59χρονος πέθανε ενώ οδηγούσε

Τη ζωή του έχασε ένας 59χρονος άνδρας το πρωί της Δευτέρας, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, κοντά στο Αγγελοχώρι, στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 59χρονος φέρεται να κατέληξε από παθολογικά αίτια, τη στιγμή που οδηγούσε το αυτοκίνητό του, το οποίο στη συνέχεια έπεσε πάνω σε τοίχο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τη σορό του άτυχου άνδρα.

«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του 59χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE