Λεμεσός: Βρήκαν «φτιαγμένους» οδηγούς και συνέλαβαν καταζητούμενους - Αναλυτικά όλες οι καταγγελίες

Λεμεσός: Βρήκαν «φτιαγμένους» οδηγούς και συνέλαβαν καταζητούμενους - Αναλυτικά όλες οι καταγγελίες

Καταγγελίες για τροχαία και άλλα αδικήματα, κατασχέσεις οχημάτων, καθώς και συλλήψεις για διάφορες υποθέσεις, έγιναν κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησαν το τριήμερο μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, στο πλαίσιο οδηγιών για πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, των τροχαίων παραβάσεων και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Σύμφωνα με την ΑΔΕ Λεμεσού, από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα τα ξημερώματα, ελέγχθηκαν 512 οχήματα και 561 πρόσωπα, ενώ έγιναν 112 έλεγχοι αλκοτέστ, από τους οποίους διαπιστώθηκε ότι 19 άτομα οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλης. Επίσης, έγιναν 141 καταγγελίες για άλλα τροχαία αδικήματα, προέκυψαν 14 τροχαίες υποθέσεις εναντίον οδηγών και κατασχέθηκαν πέντε αυτοκίνητα και δυο μοτοσικλέτες.

Σε ελέγχους υποστατικών, διαπιστώθηκε ότι τρία δεν διέθεταν άδεια λειτουργίας, άδεια ποτού και άδεια μουσικής.

Επιπρόσθετα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού προχώρησαν στη σύλληψη τριών καταζητούμενων προσώπων, στη σύλληψη 31χρονου για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας και για τροχαία αδικήματα, ενώ μέλη του Ειδικού Περιπόλου Τρομοκρατίας εντόπισαν και συνέλαβαν, σε μηχανοκίνητη περιπολία, ένα πρόσωπο για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων.

Έξι πρόσωπα συνελήφθηκαν, μετά από συμπλοκή μεταξύ ομάδας προσώπων, στο παραλιακό μέτωπο, ενώ μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν για έλεγχο όχημα στο οποίο εντοπίστηκε ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων και επιβλήθηκε, από το Τμήμα Τελωνείων, πρόστιμο 2.500 ευρώ σε 59χρονο.

Τέλος, στο πλαίσιο πρόληψης πυρκαγιών στην ύπαιθρο, περίπολα των σταθμών υπαίθρων πραγματοποίησαν περιπολίες στους τομείς ευθύνης τους, σε κύριες όσο και σε δευτερεύουσες οδικές αρτηρίες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".