ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μ. Χαρτσιώτης για Μέση Ανατολή: «Πολλές οι πληροφορίες. Αξιολογούνται όλες»

Μ. Χαρτσιώτης για Μέση Ανατολή: «Πολλές οι πληροφορίες. Αξιολογούνται όλες»

Συνεχίζει να βρίσκεται σε εφαρμογή το Σχέδιο ΕΣΤΙΑ ενώ στο κομμάτι της τρομοκρατίας αξιολογούνται καθημερινά πληροφορίες.

Σχολιάζοντας την κρίση στη Μέση Ανατολή, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, σημείωσε πως, καθημερινά αξιολογούνται σχετικές πληροφορίες, είτε είναι δημόσιες δηλώσεις από διάφορες προσωπικότητες, ηγέτες των εμπλεκομένων ημερών, είτε είναι και πληροφορίες που προέρχονται από διάφορες άλλες πηγές».

«Η αστυνομία συνεχίζει να είναι στο φαινόμενο υψίστης ασφαλείας ενόψει των όλων εξελίξεων σε όλα τα τμήματα ακόμη και στο κομμάτι της λιμενικής που έχει επιφορτιστεί με τη επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων για παν ενδεχόμενο», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες που φτάνουν κοντά του, απάντησε πως, «πολλές είναι οι πληροφορίες, αξιολογούνται διαβαθμίζονται και ανάλογα οι πληροφορίες αυτές διασταυρώνονται». Παράλληλα, καθησύχασε τους πολίτες αναφέροντας πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή σοβαρή απειλή.
«Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μην εφησυχάσουμε αλλά να αναλαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα με βάση το πληροφοριακό υλικό που καθημερινά αξιολογείται», τόνισε

Αναφορικά με τους χώρους που επιτηρούνται και αστυνομεύονται καλύτερα είπε πως, υπάρχουν ευαίσθητες υποδομές που είτε είναι του κράτους είτε είναι υποδομές ισραηλινών ή παλαιστινιακών ή άλλων συμφερόντων όπως επιχειρήσεις και σχολεία ισραηλινών που φυλάσσονται με τη δέουσα επιμέλεια από τη Αστυνομία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Χειροπέδες σε 32χρονο για διάρρηξη κατοικίας και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων

• Τραυματίστηκε στο μάτι κυνηγός - Η κατάσταση της υγείας του

• Στο νοσοκομείο οδηγός: Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο με Λεμεσιανό τραυματία

• Θέλεις να αρχίσεις σπουδές εντός 2024; Αυτές είναι οι επιλογές σου – Τα deadlines και οι προτιμήσεις σε χώρες και σχολές

• Παρένθετη μητέρα στην Κύπρο: Τι ισχύει με την άδεια και επίδομα μητρότητας - Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται



Μονή Αββακούμ: Νέες εξελίξεις – Έβγαλαν εκτός εκκλησιαστικής δίκης τον Α. Βαβούσκο - «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα»

Μονή Αββακούμ: Νέες εξελίξεις – Έβγαλαν εκτός εκκλησιαστικής δίκης τον Α. Βαβούσκο - «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα»

Λίγες μέρες πριν την εκκλησιαστική δίκη που ορίστηκε στις 30 Αυγούστου ενώπιον του Συνοδικού Δικαστηρίου, σε έκτακτη συνεδρίασή του το Συνοδικό αποφάσισε πως ο Αναστάσιος Βαβούσκος δεν μπορεί να παρίσταται ως συνήγορος των μοναχών, στην δικαστική διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top