LIKE ONLINE

Σε ποια χώρα του κόσμου απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ

Σε ποια χώρα του κόσμου απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ

Η πατρίδα του Κάμα Σούτρα, η Ινδία, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις χώρες με τον μεγαλύτερο αριθμό σεξουαλικά ικανοποιημένων κατοίκων, σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ανθρώπους από 36 διαφορετικές χώρες για λογαριασμό γνωστής εταιρίας προφυλακτικών.

Σε αυτή τη μελέτη παγκόσμιας κλίμακας συμπεριλήφθηκαν περίπου 30 .000  άτομα συνολικά. Όσον αφορά τους Ινδούς, θεωρήθηκαν ως οι πιο ευχαριστημένοι με τις ερωτικές τους περιπτύξεις, με περίπου το 57% που απάντησαν στην έρευνα να αναφέρουν ότι είναι σωματικά ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους σχέση, ενώ το 73% ανέφεραν επίσης ότι είναι και συναισθηματικά ικανοποιημένοι.

Μαζί με την Ινδία στις πρώτες θέσεις των πιο ικανοποιημένων σωματικά εραστών στον κόσμο βρέθηκαν οι Φιλιππίνες, το Μεξικό, η Κολομβία και η Νότια Αφρική, οι οποίες κατέγραψαν ποσοστά ικανοποίησης της τάξης του 70%.

Συνολικά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, σε παγκόσμιο επίπεδο τα επίπεδα σωματικής και συναισθηματικής σεξουαλικής ικανοποίησης έχουν αυξηθεί κατά 12 και 21% από την έναρξη της έρευνας.

Ο Ben Wilson, παγκόσμιος διευθυντής κατηγορίας intimate wellness στην Reckitt, την εταιρεία στην οποία ανήκει η μάρκα των προφυλακτικών, δήλωσε: «Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν μια ικανοποιητική, γεμάτη σεξουαλική ζωή σε πολλές από τις χώρες που συμμετείχαν στη φετινή έρευνα. Γνωρίζουμε ότι η προσωπική ευεξία μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη συνολική υγεία και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι έχουν μια σεξουαλική ζωή για την οποία αισθάνονται θετικά».

Η έρευνα διερεύνησε επίσης πόσο συμβάλλει το σεξ στη συνολική ευημερία των ανθρώπων, ένα πεδίο με το οποίο άλλωστε έχει ασχοληθεί και η επιστήμη. Όπως διαπιστώθηκε, το 51% των σεξουαλικά ικανοποιημένων ατόμων αισθάνονται πιο υγιείς και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενώ το 65% ανέφερε ότι αισθάνεται πιο ευτυχισμένο.

Το σεξ, και η οικειότητα γενικότερα, έχει συνδεθεί με μια σειρά από οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της κατάστασης της καρδιάς, της μείωσης του στρες και της ενίσχυσης της ψυχικής υγείας.

ΠΗΓΗ: ygeiamou.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Χειροπέδες σε 32χρονο για διάρρηξη κατοικίας και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων

• Τραυματίστηκε στο μάτι κυνηγός - Η κατάσταση της υγείας του

• Στο νοσοκομείο οδηγός: Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο με Λεμεσιανό τραυματία

• Θέλεις να αρχίσεις σπουδές εντός 2024; Αυτές είναι οι επιλογές σου – Τα deadlines και οι προτιμήσεις σε χώρες και σχολές

• Παρένθετη μητέρα στην Κύπρο: Τι ισχύει με την άδεια και επίδομα μητρότητας - Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται



Μονή Αββακούμ: Νέες εξελίξεις – Έβγαλαν εκτός εκκλησιαστικής δίκης τον Α. Βαβούσκο - «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα»

Μονή Αββακούμ: Νέες εξελίξεις – Έβγαλαν εκτός εκκλησιαστικής δίκης τον Α. Βαβούσκο - «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα»

Λίγες μέρες πριν την εκκλησιαστική δίκη που ορίστηκε στις 30 Αυγούστου ενώπιον του Συνοδικού Δικαστηρίου, σε έκτακτη συνεδρίασή του το Συνοδικό αποφάσισε πως ο Αναστάσιος Βαβούσκος δεν μπορεί να παρίσταται ως συνήγορος των μοναχών, στην δικαστική διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top