ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχερό το σκηνικό του καιρού: Που και πότε αναμένεται να «ανοίξουν» οι ουρανοί - Αναλυτική πρόγνωση

Βροχερό το σκηνικό του καιρού: Που και πότε αναμένεται να «ανοίξουν» οι ουρανοί - Αναλυτική πρόγνωση

Εποχική χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού του Τμήματος Μετεωορλογίας.

Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και αργότερα παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Στέγαση φοιτητών στη Λεμεσό: Πόσο μεγάλο είναι τελικά το πρόβλημα; Συμβουλές για πρωτοετείς και όσους ψάχνουν ακόμη

• Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Ιούλιο - Αυτές είναι οι χώρες που προτίμησαν την Κύπρο – Ο σκοπός του ταξιδιού και οι επιστροφές

• Χαλκιδική: Τατουάζ την ημερομηνία που σκοτώθηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ έκανε ο αδερφός του

• Ανδρέας Γεωργίου: Σε αυτή την περιοχή της Κύπρου θα παντρευτεί την αγαπημένη του Σιμώνη - Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι

• Μονή Αββακούμ: Εξετάζεται καταγγελία για εργασιακή εκμετάλλευση μοναχών από δύο Αρχιμανδρίτες

• Συνεδριάζει εκτάκτως η Επ. Ενέργειας - Στο «τραπέζι» GSI, τερματικό και οργάνωση ταξιδιών στα κατεχόμενα



Κυπριακό: Περιμένοντας τον…Τατάρ - Μέση Ανατολή και Ουκρανικό στις προτεραιότητες του ΟΗΕ

Κυπριακό: Περιμένοντας τον…Τατάρ - Μέση Ανατολή και Ουκρανικό στις προτεραιότητες του ΟΗΕ

Όλο και περισσότερο τεντώνει το σχοινί της αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης, ο οποίος επανέλαβε για πολλοστή φορά, ότι δεν πρόκειται να καθίσει στο τραπέζι των συνομιλιών, αν δεν αναγνωριστεί πρώτα ισότιμη κυριαρχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top