Γερμανικές εισαγγελικές Αρχές έκαναν έρευνα στα γραφεία της Volkswagen

Γερμανικές εισαγγελικές Αρχές έκαναν έρευνα στα γραφεία της Volkswagen

Οι γερμανικές εισαγγελικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι πραγματοποίησαν έρευνα στα γραφεία της αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, στην έδρα της στο Βόλφσμπουργκ και σε άλλες περιοχές.

Από την εισαγγελία του Μπράουνσβαϊχ, κοντά στο Βόλφσμπουργκ, έγινε γνωστό ότι στόχος των ερευνών ήταν έγγραφα και αποθηκευμένα δεδομένα που αφορούν την υπόθεση της παραποίησης των ελέγχων των εκπομπών καυσαερίων στα ντιζελοκίνητα οχήματα του ομίλου.

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν από τρεις εισαγγελείς με τη βοήθεια της υπηρεσίας εγκληματικών ερευνών του κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Video - ΠτΔ: «Αναλαμβάνουμε την Προεδρία σε μια περίοδο προκλήσεων»

Video - ΠτΔ: «Αναλαμβάνουμε την Προεδρία σε μια περίοδο προκλήσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσόρισε την Πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν τονίζοντας πως η παρουσία της επιβεβαιώνει τη στενή συνεργασία.