Τα... έκανε όλα 36χρονος - Έτρεχε τα ξημερώματα υπό την επήρεια αλκοόλ, ναρκωτικών και χωρίς άδεια

Τα... έκανε όλα 36χρονος - Έτρεχε τα ξημερώματα υπό την επήρεια αλκοόλ, ναρκωτικών και χωρίς άδεια

Τριανταεξάχρονος φέρεται να εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών στη Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 27 Αυγούστου, γύρω στις 00:40 μέλη της Ομάδας Ζ στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Γεροσκήπου ανέκοψαν αυτοκίνητο καθότι είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας, προσθέτοντας ότι συγκεκριμένα «έτρεχε με 73 χιλιόμετρα την ώρα αντί 50 που ήταν το επιτρεπόμενο όριο».

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 36χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Επίσης σε έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ανανεωμένη ασφάλεια, δεν είχε άδεια κυκλοφορίας ούτε και πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι σε έλεγχο αλκοόλης ο οδηγός είχε στην εκπνοή του 101 mg αντί 9 mg αλκοόλ και τελική ένδειξη 89mg ενώ φέρεται επίσης να ήταν θετικός σε ναρκοτέστ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE