Ξεκίνησε και μαγεύει το πρώτο International Street Festival στην Παφο!

Ξεκίνησε και μαγεύει το πρώτο International Street Festival στην Παφο!

Το 1ο Pafos International Street Festival ξεκίνησε, προσφέροντας θέαμα, μαγεία και πολιτισμό στην πόλη της Πάφου!

Για μια ολόκληρη εβδομάδα, οι δρόμοι της πόλης θα γεμίσουν με παραστάσεις και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για κατοίκους και επισκέπτες.

Το φεστιβάλ υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία, καθώς οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ακροβατικά, μουσική, χορό, θέατρο δρόμου και άλλες δραστηριότητες. Είναι μια ευκαιρία να απολαύσουν όλοι την τέχνη σε δημόσιους χώρους, προσφέροντας μια ιδιαίτερη πολιτιστική εμπειρία μέσα από την αλληλεπίδραση και τη συμμετοχή του κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE