ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε άλλους δύο για τον ξυλοδαρμό 17χρονου στην Επ. Αμμοχώστου

Χειροπέδες σε άλλους δύο για τον ξυλοδαρμό 17χρονου στην Επ. Αμμοχώστου

Στη σύλληψη δύο ακόμη υπόπτων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά στην επίθεση και σοβαρό τραυματισμό, που υπέστη 17χρονος, το περασμένο Σάββατο, 24 Αυγούστου, στην επαρχία Αμμοχώστου. Για την επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, είχαν συλληφθεί και τελούν υπό κράτηση ως ύποπτοι, άλλα τρία πρόσωπα.

Συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή συγκεκριμένα, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, τρία πρόσωπα ηλικίας 17, 18 και 19 ετών, μετά από στοιχεία που προέκυψαν από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Οι τρεις τους οδηγήθηκαν τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διατάγματα προσωποκράτησης τους, διάρκειας πέντε ημερών, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Μέλη της Αστυνομίας, προχώρησαν χθες Τρίτη στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων, ηλικίας 17 και 18 ετών, επίσης δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, που εξέδωσε διατάγματα τριήμερης κράτησης τους, επίσης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε περιοχή στην επαρχία Αμμοχώστου, 17χρονος δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο. Αυτός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου έτυχε νοσηλείας και χθες Τρίτη έλαβε εξιτήριο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Στην αντεπίθεση η αδελφότητα - Ξεκαθαρίζει ότι η καταγγελία για κακοποίηση ανήλικης δεν αφορά μέλος της

• Συμπλοκή στη Λάρνακα: Μαρτυρία «έκαψε» 25χρονο για την υπόθεση

• Συγκλονιστικό βίντεο: Εγχειρισμένη 34χρονη με ανεύρυσμα εγκεφάλου ζει σε άθλιες συνθήκες χωρίς φαγητό στη Λεμεσό

• Αεροπορικά ταξίδια: Όσα αλλάζουν από την 1η Σεπτεμβρίου - Επηρεάζονται οι Κύπριοι επιβάτες;

• Δημόσια Νηπιαγωγεία: Με ποια κριτήρια γίνεται η επιλογή παιδιών για φοίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

• Φειδίας Παναγιώτου: Η πρώτη δημόσια αναφορά στην σύντροφο του - «Είμαι έτοιμος και εγώ να κάνω οικογένεια»

• Κύπριος τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του - «Με εσένα πλάι μου…»



Παπαναστασίου για φυσικό αέριο: «Εξετάζεται το ενδεχόμενο κατάργησης της αναδυόμενης αγοράς»

Παπαναστασίου για φυσικό αέριο: «Εξετάζεται το ενδεχόμενο κατάργησης της αναδυόμενης αγοράς»

Το ενδεχόμενο κατάργησης της αναδυόμενης αγοράς σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο για σκοπούς ηλεκτροπαραγωγής, δήλωσε ότι εξετάζει ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top