ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συμπλοκή στη Λάρνακα: Μαρτυρία «έκαψε» 25χρονο για την υπόθεση

Συμπλοκή στη Λάρνακα: Μαρτυρία «έκαψε» 25χρονο για την υπόθεση

Άνδρας ηλικίας 25 ετών συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής τα ξημερώματα στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών προσώπων. Εξ αυτών, ένα πρόσωπο, 30 ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι από εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λάρνακας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον άνδρα ηλικίας 25 ετών, αιτητή πολιτικού ασύλου υπό εξέταση, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη πριν τις 14.00 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του, με το ΤΑΕ Λάρνακας να συνεχίζει τις εξετάσεις προς εντοπισμό και άλλων προσώπων που φαίνεται να εμπλέκονται στη συμπλοκή, η οποία αποδίδεται από την Αστυνομία σε επαγγελματικές διαφορές.

Ο 25χρονος βαρύνεται με κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Εν τω μεταξύ σε κρίσιμη κατάσταση και σε καταστολή νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ο 30χρονος ο οποίος φέρει ενδοπαρεχγυματική αιμορραγία κροταφικά, υποσκληρίδειο αιμάτωμα αριστερού ημισφαιρίου, κάταγμα κροταφικού οστού και κάταγμα του πλαγίου τόξου του ζυγωματικού.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης γύρω στις 3.30 σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε σε τρία πρόσωπα τα οποία μεταφέρθηκαν τραυματισμένα με ιδιωτικά οχήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στο Νοσοκομείο Λάρνακας όπου μέσα από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι δύο ώρες προηγουμένως, είχε σημειωθεί η συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 21, 28 και 30 ετών.

Στον 21χρονο και στον 28χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κρατήθηκαν για νοσηλεία αφού φέρουν τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος τους, ενώ ο 30χρονος λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Στην αντεπίθεση η αδελφότητα - Ξεκαθαρίζει ότι η καταγγελία για κακοποίηση ανήλικης δεν αφορά μέλος της

• Συγκλονιστικό βίντεο: Εγχειρισμένη 34χρονη με ανεύρυσμα εγκεφάλου ζει σε άθλιες συνθήκες χωρίς φαγητό στη Λεμεσό

• Αεροπορικά ταξίδια: Όσα αλλάζουν από την 1η Σεπτεμβρίου - Επηρεάζονται οι Κύπριοι επιβάτες;

• Δημόσια Νηπιαγωγεία: Με ποια κριτήρια γίνεται η επιλογή παιδιών για φοίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

• Φειδίας Παναγιώτου: Η πρώτη δημόσια αναφορά στην σύντροφο του - «Είμαι έτοιμος και εγώ να κάνω οικογένεια»

• Κύπριος τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του - «Με εσένα πλάι μου…»



Παπαναστασίου για φυσικό αέριο: «Εξετάζεται το ενδεχόμενο κατάργησης της αναδυόμενης αγοράς»

Παπαναστασίου για φυσικό αέριο: «Εξετάζεται το ενδεχόμενο κατάργησης της αναδυόμενης αγοράς»

Το ενδεχόμενο κατάργησης της αναδυόμενης αγοράς σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο για σκοπούς ηλεκτροπαραγωγής, δήλωσε ότι εξετάζει ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top