ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση 64χρονου: Πέρασαν χειροπέδες σε ακόμα δύο πρόσωπα - Καταζητείται 18χρονη

Υπόθεση 64χρονου: Πέρασαν χειροπέδες σε ακόμα δύο πρόσωπα - Καταζητείται 18χρονη

Σε ακόμα δυο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση του 64χρονου, ο οποίος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας από ανήλικους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 20χρονο, ενώ εξακολουθεί να καταζητείται μια 18χρονη.

Σημειώνεται ότι, η Αστυνομία είχε προχωρήσει και στη σύλληψη 17χρονου ο οποίος ήταν καταζητούμενος. Επίσης αύριο λήγει το διάταγμα πρόσωποκράτησης των τριών κοριτσιών που επίσης συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση, 15, 16 και 18 χρόνων.

Αξίζει να τονιστεί ότι το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση επίθεσης και ληστείας του 64χρονου παράλληλα με την Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Υποθέσεων Ευαλωτων Προσώπων, που εξετάζει υπόθεση εναντίον του όσον αφορά στη σχέση του με τις ανήλικες.

Ο 64χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο όπου εντοπίστηκε κατά την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 64χρονος είχε καταγγείλει ότι το βράδυ της περασμένης Τρίτης έπεσε θύμα επίθεσης και ληστείας από νεαρά πρόσωπα, ενώ προηγουμένως τον είχε επισκεφθεί η 16χρονη, στο δωμάτιο ξενοδοχείου, ζητώντας του να μεταβούν για φαγητό σε κοντινό ταχυφαγείο.

Εκεί, σύμφωνα με την κατάθεση του, η 16χρονη του ζήτησε να μεταβούν στο πίσω μέρος του υποστατικού για να συναντήσουν την 15χρονη, την οποίαν ο 64χρονος επίσης γνώριζε.

Όπως υποστηρίζει ο παραπονούμενος, στο χώρο έφτασε όχημα στο οποίο επέβαιναν νεαρά άτομα, μεταξύ αυτών και η 15χρονη, ενώ ένας νεαρός του έριξε σπρέι στα μάτια και τον κτύπησε μαζί με άλλα πρόσωπα, αποσπώντας του το πορτοφόλι που περιείχε 5 χιλιάδες ευρώ και την ταυτότητα του.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Στην αντεπίθεση η αδελφότητα - Ξεκαθαρίζει ότι η καταγγελία για κακοποίηση ανήλικης δεν αφορά μέλος της

• Συμπλοκή στη Λάρνακα: Μαρτυρία «έκαψε» 25χρονο για την υπόθεση

• Συγκλονιστικό βίντεο: Εγχειρισμένη 34χρονη με ανεύρυσμα εγκεφάλου ζει σε άθλιες συνθήκες χωρίς φαγητό στη Λεμεσό

• Αεροπορικά ταξίδια: Όσα αλλάζουν από την 1η Σεπτεμβρίου - Επηρεάζονται οι Κύπριοι επιβάτες;

• Δημόσια Νηπιαγωγεία: Με ποια κριτήρια γίνεται η επιλογή παιδιών για φοίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

• Φειδίας Παναγιώτου: Η πρώτη δημόσια αναφορά στην σύντροφο του - «Είμαι έτοιμος και εγώ να κάνω οικογένεια»

• Κύπριος τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του - «Με εσένα πλάι μου…»



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top