LIKE ONLINE

Απίστευτο περιστατικό στο Μεξικό: 22χρονη έχασε τη ζωή της ενώ έκανε squat στο γυμναστήριο

Απίστευτο περιστατικό στο Μεξικό: 22χρονη έχασε τη ζωή της ενώ έκανε squat στο γυμναστήριο

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Torreón της Coahuila του Μεξικού, όταν μια 22χρονη γυναίκα, η Ariatna Lizeth Mata Esparza, κατέρρευσε ξαφνικά και πέθανε ενώ έκανε squats στο γυμναστήριο.

Οι τραυματιοφορείς κλήθηκαν αμέσως στο σημείο, αλλά κατά την άφιξή τους διαπίστωσαν ότι η Ariatna δεν ανταποκρίνονταν. Παρά τις προσπάθειές τους, η 22χρονη δεν κέρδισε τη μάχη με τη ζωή. Η είδηση άφησε την τοπική κοινωνία σε σοκ και πένθος για τον ξαφνικό χαμό μιας δυναμικής νεαρής γυναίκας που εργαζόταν ως νηπιαγωγός και περίμενε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα μιας εξέτασης που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία.

Οι ιατρικές εκθέσεις αποκάλυψαν ότι ο θάνατος της Ariatna προκλήθηκε από ανοξαιμία, η οποία αναφέρεται στην έλλειψη οξυγόνου στο αίμα. Την κατάσταση αυτή ακολούθησε οξεία, μη τραυματική εγκεφαλική αιμορραγία - ουσιαστικά αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Η θρομβοεμβολή μπορεί να προκύψει από διάφορους παράγοντες, όπως χειρουργική επέμβαση, τραυματισμό, φλεγμονή ή λοίμωξη, και μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή. Στην περίπτωση της Ariatna, οι ειδικοί ανέφεραν ότι η κατάστασή της θα μπορούσε να έχει επιδεινωθεί από τη σωματική άσκηση, γεγονός που υποδηλώνει μια πιθανή σχέση μεταξύ του μεγάλου βάρους και της ξαφνικής κατάρρευσής της. Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία οριστική σύνδεση.

Το θέαμα της κατάρρευσης της Ariatna άφησε άλλους ασκούμενους του γυμναστηρίου τρομοκρατημένους και βαθιά συγκλονισμένους. Αυτό που ξεκίνησε ως μια κανονική μέρα στο γυμναστήριο μετατράπηκε σε μια τραγική σκηνή, καθώς είδαν την πτώση της.

Το περιστατικό υπογραμμίζει τη σημασία του να γνωρίζει κανείς τα σωματικά του όρια και να κατανοεί τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία του όταν επιδίδεται σε έντονες σωματικές δραστηριότητες, ειδικά σε χώρους όπως τα γυμναστήρια όπου η έντονη άσκηση είναι συνηθισμένη.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Συγκινεί ο Κλεόπας Κουλουμά: Έδωσαν σε αίθουσα διδασκαλίας το όνομα της μητέρας του - «Μου λείπεις»

• Προσπάθησε να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα - Έτσι.. έχασε χιλιάδες ευρώ 57χρονος

• «Κράτος Μαφία»: Επανέρχεται η Αυστραλή νομικός και συνεχίζουν οι καταθέσεις - Μαρτυρία και από τον Χρήστο Στυλιανίδη

• Νέες μειώσεις στα καύσιμα: Μέχρι που έφτασαν από τον Ιούλιο – Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια

• Σε δύο στρατόπεδα το ΔΗΚΟ - Στήριξη Νικόλα στην κυβέρνηση για τον Φιντάν

• Πέθανε η Μαρούλα Θεοφάνους - Θλίψη στις Πάνω Κυβίδες - «Ένας γενναιόδωρος άνθρωπος»



ΠτΔ πριν την έναρξη του Υπουργικού - «Θέτουμε τον ασθενή και τα δικαιώματα του στο επίκεντρο»

ΠτΔ πριν την έναρξη του Υπουργικού - «Θέτουμε τον ασθενή και τα δικαιώματα του στο επίκεντρο»

Στη σύσταση από το Υπουργικό Συμβούλιο του θεσμού του Συνηγόρου του Ασθενή, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας ότι τα θέματα που αφορούν τον τομέα της Υγείας αποτελούν βασική προτεραιότητα της Κυβέρνησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top