LIKE ONLINE

Αυτά τα δύο ζώδια βιάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους

Αυτά τα δύο ζώδια βιάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους

Ογάμος είναι μια θετική εξέλιξη για τα ζευγάρια που έχουν επιλέξει συνειδητά να μοιραστούν τη ζωή τους. Μια τέτοια απόφαση, ωστόσο, προφανώς δεν πρέπει να λαμβάνεται επιπόλαια, ένα λάθος στο οποίο είναι περισσότερο επιρρεπή τα παρακάτω μέλη του ζωδιακού κύκλου, τα οποία λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους βιάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτά ή είστε δεσμευμένοι με κάποιο από αυτά, δώστε προσοχή στα επόμενα κοινά σας βήματα, για να μη σας οδηγήσουν σε παγίδες από τις οποίες θα είναι δύσκολο να βγείτε.

Κριός

Το πρώτο ζώδιο φημίζεται για τον παρορμητισμό του και για την τάση του να πέφτει με τα μούτρα σε καινούρια πράγματα – και καινούριες σχέσεις. Κι αν αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι πλεονέκτημα σε ένα δημιουργικό επάγγελμα, στην περίπτωση ενός συντρόφου που δεν γνωρίζει αρκετά καλά ίσως αποδειχθεί καταστροφικό και για τους δύο. Γιατί ο Κριός αφήνεται στα ένστικτα ή τα πάθη του και μπορούμε εύκολα να τον φανταστούμε να «κλέβει» το έτερον ήμισυ και να παντρεύονται σε ένα εξωκλήσι λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη γνωριμία τους και αφού έχουν οριακά τον χρόνο για να ετοιμάσουν τα χαρτιά του γάμου ή να λέει το «ναι» σε μια πολύ βιαστική πρόταση.

Ιχθύς

Το τελευταίο ζώδιο είναι και το πιο ευαίσθητο και ονειροπόλο, που μπορεί εύκολα να το συναντήσει κάποιος να ζει μόνιμα πάνω στο ροζ συννεφάκι του. Ο ρομαντικός τρόπος με τον οποίο βλέπει τον κόσμο επεκτείνεται, φυσικά, και στις ερωτικές σχέσεις του, όπου είναι πιο επιρρεπές σε βιαστικές αποφάσεις. Αν ένας Ιχθύς είναι βαθιά ερωτευμένος, δεν νοιάζεται αν η σχέση του έχει μερικά χρόνια ή μερικές εβδομάδες ιστορίας πίσω της: μπορεί να κάνει την πρόταση γάμου ή να πει το «ναι» με κριτήρια που ζουν στη φαντασία του και όχι στον πραγματικό κόσμο.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Συγκινεί ο Κλεόπας Κουλουμά: Έδωσαν σε αίθουσα διδασκαλίας το όνομα της μητέρας του - «Μου λείπεις»

• Προσπάθησε να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα - Έτσι.. έχασε χιλιάδες ευρώ 57χρονος

• «Κράτος Μαφία»: Επανέρχεται η Αυστραλή νομικός και συνεχίζουν οι καταθέσεις - Μαρτυρία και από τον Χρήστο Στυλιανίδη

• Νέες μειώσεις στα καύσιμα: Μέχρι που έφτασαν από τον Ιούλιο – Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια

• Σε δύο στρατόπεδα το ΔΗΚΟ - Στήριξη Νικόλα στην κυβέρνηση για τον Φιντάν

• Πέθανε η Μαρούλα Θεοφάνους - Θλίψη στις Πάνω Κυβίδες - «Ένας γενναιόδωρος άνθρωπος»



ΠτΔ πριν την έναρξη του Υπουργικού - «Θέτουμε τον ασθενή και τα δικαιώματα του στο επίκεντρο»

ΠτΔ πριν την έναρξη του Υπουργικού - «Θέτουμε τον ασθενή και τα δικαιώματα του στο επίκεντρο»

Στη σύσταση από το Υπουργικό Συμβούλιο του θεσμού του Συνηγόρου του Ασθενή, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας ότι τα θέματα που αφορούν τον τομέα της Υγείας αποτελούν βασική προτεραιότητα της Κυβέρνησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top