Νέο θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: Νεκρός νεαρός οδηγός μηχανής

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: Νεκρός νεαρός οδηγός μηχανής

Δεν έχουν τέλος τα θανατηφόρα τροχαία στα Χανιά, με ακόμη ένα να σημειώνεται το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ένας οδηγός μηχανής, ηλικίας περίπου 20 ετών, έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο στα Τσικαλαριά.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο νεαρός έχασε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τον έλεγχο του δικύκλου του και προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου.

Στη μηχανή επέβαινε ακόμη ένας νέος, ο οποίος τραυματίστηκε, ευτυχώς όχι θανατηφόρα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν τους δύο νεαρούς και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων, με τον οδηγό του δικύκλου να αφήνει, δυστυχώς, την τελευταία του πνοή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE