Συγκινεί ο Κλεόπας Κουλουμά: Έδωσαν σε αίθουσα διδασκαλίας το όνομα της μητέρας του - «Μου λείπεις»

Συγκινεί ο Κλεόπας Κουλουμά: Έδωσαν σε αίθουσα διδασκαλίας το όνομα της μητέρας του - «Μου λείπεις»

Σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση προέβη ο μοναδικός επιζών της οικογενειακής τραγωδίας στον Στρόβολο το 2014 που συγκλόνισε το παγκύπριο και ο συγγραφέας του βιβλίου «ΕΠΙΖΩΝ», Κλεόπας Κουλουμά.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο σχολείο όπου εργαζόνταν η μητέρα του, έχουν δώσει το όνομα της σε αίθουσα διδασκαλίας, κάτι το οποίο δεν γνώριζε.

Συγκεκριμένα, αναφέρει μεταξύ άλλων: Το να βλέπεις το όνομα της μητέρας σου να ζει μέσα από έναν χώρο όπου κάποτε πρόσφερε το έργο της είναι η απόδειξη ότι η προσφορά της και η αγάπη της δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Μόλις έφτασε στα χέρια μου αυτή η φωτογραφία και ανακάλυψα κάτι που δεν γνώριζα.

Το σχολείο όπου εργαζόταν η μητέρα μου πριν δολοφονηθεί, έδωσε το όνομά της στην αίθουσα διδασκαλίας που ήταν δική της .

Όταν το είδα, δάκρυσα. Κατάλαβα πόσο ζωντανή είναι η παρουσία της και πόσο βαθιά η αγάπη της συνεχίζει να αγγίζει τις ζωές των ανθρώπων.

Το να βλέπεις το όνομα της μητέρας σου να ζει μέσα από έναν χώρο όπου κάποτε πρόσφερε το έργο της είναι η απόδειξη ότι η προσφορά της και η αγάπη της δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Μαμά μου λείπεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»

Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»

Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».