ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε η Μαρούλα Θεοφάνους - Θλίψη στις Πάνω Κυβίδες - «Ένας γενναιόδωρος άνθρωπος»

Πέθανε η Μαρούλα Θεοφάνους - Θλίψη στις Πάνω Κυβίδες - «Ένας γενναιόδωρος άνθρωπος»

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινότητα Πάνω Κυβίδων μετά την είδηση του θανάτου της Μαρούλας Θεοφάνους.

Η Μαρούλα Θεοφάνους διετέλεσε διευθύντρια του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Κιβίδων και ήταν σύζυγος του τέως προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Κιβίδων, κ. Ανδρέα Θεοφάνους.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του Κοινοτικού Συμβουλίου Πάνω Κυβίδων, «Η Μαρούλα ευτύχησε να αγαπήσει και να αγαπηθεί πολύ! Ένας τόσο γενναιόδωρος άνθρωπος, πάντοτε στις επάλξεις για εθελοντισμό και προσφορά, η σύζυγος πρότυπο, η μητέρα υπόδειγμα, η γιαγιά στήριγμα, η πολυαγαπημένη και αξιόλογη δασκάλα και των δικών μας παιδιών».

Δείτε την ανάρτηση:

Η κοινότητά μας σήμερα θρηνεί την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου. Η κ. Μαρούλα ευτύχησε να αγαπήσει και να αγαπηθεί πολύ! Ένας τόσο γενναιόδωρος άνθρωπος, πάντοτε στις επάλξεις για εθελοντισμό και προσφορά, η σύζυγος πρότυπο, η μητέρα υπόδειγμα, η γιαγιά στήριγμα, η πολυαγαπημένη και αξιόλογη δασκάλα και των δικών μας παιδιών!

Ως Κοινοτικό Συμβούλιο, εκ μέρους όλων των κατοίκων της κοινότητάς μας, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της. Καλό ταξίδι στο φώς, αιώνια να είναι η μνήμη σου και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, αγαπημένη μας κ. Μαρούλα!

Η κ. Μαρούλα Θεοφάνους διετέλεσε διευθύντρια του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Κιβίδων και είναι σύζυγος του τέως προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Κιβίδων, κ. Ανδρέα Θεοφάνους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Λευκωσία: Pit Bull επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του – Το πυροβόλησε θανάσιμα ο γείτονας με κυνηγετικό για να γλιτώσει τον 61χρονο

• Κεντρικές Φυλακές: Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές - Εντοπίστηκαν δύο κουτιά

• Τραυματίστηκε βρέφος στην Πάφο αλλά κατέληξε στη Λευκωσία λόγω... χαλασμένου αξονικού - Η θέση του ΟΚΥπΥ

• Καταργούνται όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό - Εγκρίθηκε νομοσχέδιο από το Υπουργικό

• «Κράτος Μαφία»: Επανέρχεται η Αυστραλή νομικός και συνεχίζουν οι καταθέσεις - Μαρτυρία και από τον Χρήστο Στυλιανίδη

• Συγκινεί ο Κλεόπας Κουλουμά: Έδωσαν σε αίθουσα διδασκαλίας το όνομα της μητέρας του - «Μου λείπεις»



Κυπριακό: Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τριμερή συνάντηση στη Ν. Υόρκη - Το εμπόδιο της Ε/κ πλευράς

Κυπριακό: Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τριμερή συνάντηση στη Ν. Υόρκη - Το εμπόδιο της Ε/κ πλευράς

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για πραγματοποίηση συνάντησης του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών τον Σεπτέμβριο και δεν αποκλείται η κατάσταση να εξελιχθεί με τρόπο ώστε "στο τέλος να μπορέσει να γίνει κάτι", ανέφεραν στο ΚΥΠΕ ενημερωμένες πηγές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top