Τα ναρκωτικά «έστειλαν» στο κελί 23χρονο - Υπό κράτηση ο άνδρας που συνελήφθη

Τα ναρκωτικά «έστειλαν» στο κελί 23χρονο - Υπό κράτηση ο άνδρας που συνελήφθη

Διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη, ως ύποπτος, για την υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών που εντοπίστηκε εντός οχήματος, στις 21 Αυγούστου, στη Λεμεσό.

Ο 23χρονος συνελήφθη στη βάση στοιχείων που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, για την οποίαν καταζητείται επίσης ένας 21χρονος, ενώ τελούν ήδη υπό κράτηση 38χρονος και 21χρονος.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού) εντόπισαν τα ναρκωτικά στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριών εντός του οχήματος, ιδιοκτησίας του 38χρονου.

Συγκεκριμένα ανευρέθηκαν 10 κιλά κάνναβης, 60 κιλά king gummies (παστίλιες που φαίνεται να περιέχουν ναρκωτικές ουσίες), μισό περίπου κιλό ρητίνης κάνναβης, 200 χάπια ecstasy, περίπου 150 γραμμάρια κοκαΐνης και άλλες μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE