Υπ. Γεωργίας: Παρατείνεται η έρευνα για πειθαρχικά αδικήματα στον Ακάμα

 Υπ. Γεωργίας: Παρατείνεται η έρευνα για πειθαρχικά αδικήματα στον Ακάμα

Προχωράμε σε παράταση της έρευνας που διεξάγεται για ενδεχόμενα πειθαρχικά αδικήματα στη χερσόνησο του Ακάμα, δήλωσε την Πέμπτη η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα, η κ. Παναγιώτου είπε ότι η έρευνα για ενδεχόμενα πειθαρχικά αδικήματα στον Ακάμα, δεν έχει κατατεθεί, προσθέτοντας ότι «προχωράμε σε παράταση».

Η Υπουργός Γεωργίας σημείωσε ότι περιμένει από την ερευνώσα λειτουργό να της κατατεθούν τα σχετικά έντυπα, προσθέτοντας ότι δεν έχει πάρει τη σχετική αίτηση από εκείνη. «Αντιλαμβάνομαι όμως, μέσα από την προφορική επικοινωνία που έχουμε ότι (Σ.Σ. η ερευνώσα λειτουργός) θα ζητήσει παράταση», ανέφερε καταληκτικά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.