ΔΙΕΘΝΗ

Η αντίδραση της Μέγκαν Μαρκλ όταν την κατηγόρησαν για την παραίτηση του πρίγκιπα Χάρι

Η αντίδραση της Μέγκαν Μαρκλ όταν την κατηγόρησαν για την παραίτηση του πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει κατηγορηθεί συχνά για την παραίτηση του πρίγκιπα Χάρι από τα βασιλικά του καθήκοντα πίσω στο 2020.

Φέρεται ότι είχε μια συναισθηματική αντίδραση σε όσους την κατηγόρησαν για την παραίτηση του πρίγκιπα Χάρι από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020, με την τελευταία τους επίσημη υποχρέωση να πραγματοποιείται δύο μήνες αργότερα.

Στη συνέχεια, το λαμπερό ζευγάρι μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με τον μικρό τους γιο.

Αν και η απόφαση λήφθηκε τόσο από τον πρίγκιπα Χάρι όσο και από τη δούκισσα του Σάσεξ, υποστηρίζοντας ότι ήθελαν να εργαστούν για την οικονομική τους ανεξαρτησία, η πρώην ηθοποιός έχει κατηγορηθεί συχνά για την αποχώρηση του συζύγου της από εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με το βιβλίο του 2020 Finding Freedom, για το οποίο ισχυρίζονται ότι δεν είχαν καμία συνεργασία, ο Omid Scobie εξέφρασε πως αισθανόταν η Μέγκαν Μαρκλ για το φταίξιμο που της δόθηκε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με ένα φιλικό της πρόσωπο.

«Οι άνθρωποι του παλατιού κατηγορούν τη Μέγκαν Μαρκλ, όπως και κάποιοι από την οικογένεια. Εκείνη από την πλευρά της, ένιωθε ότι έχει θυσιάσει πολλά για τη βασιλική οικογένεια» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δακρυσμένη η Μέγκαν Μαρκλ – «Έδωσα τη ζωή μου»
«Όπως είπε η Μέγκαν Μαρκλ δακρυσμένη σε έναν φίλο της τον Μάρτιο ‘έδωσα όλη μου τη ζωή για αυτή την οικογένεια. Ήμουν πρόθυμη να κάνω ό,τι χρειαστεί. Αλλά εδώ είμαστε. Είναι πολύ λυπηρό’» σημειώνει.

Μιλώντας για την αποχώρηση της Μέγκαν Μαρκλ από τη βασιλική οικογένεια, ένας βασιλικός συγγραφέας δήλωσε ότι ήταν «απώλεια για τη μοναρχία».

Η βασιλική συγγραφέας Jane Marguerite Tippett είπε στο 9Honey πως «ήταν πιθανώς μια πολύ περίπλοκη κατάσταση αυτή στην οποία βρέθηκε η Μέγκαν Μαρκλ».

Υποστήριξε επίσης ότι η ανεξαρτησία της Μέγκαν Μαρκλ ήταν πιθανό να ευθύνεται για την απόφασή της να παραιτηθεί.

«Η βασιλική οικογένεια δεν καταλάβαινε πώς να αντιμετωπίσει μια γυναίκα, όχι τόσο χωρισμένη, αλλά που είχε μια πολύ ανεξάρτητη ζωή. Είχε ζήσει τα πρώτα της 35 χρόνια της ζωής της ως κάποια που έκανε τα δικά της πλάνα, δημιουργούσε τη δική της ιστορία και μάλλον δεν την αντιμετώπισαν με τον πιο ρεαλιστικό ίσως τρόπο».

Αναφερόμενη στην έξοδό της, έκανε λόγο για απώλεια. «Είναι απώλεια για τη μοναρχία να μην τους έχει γιατί δούλεψαν σε ενδιαφέροντα φιλανθρωπικά ιδρύματα, σε ενδιαφέροντα έργα».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ζουν τώρα στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, τον πεντάχρονο πρίγκιπα Άρτσι και την τρίχρονη πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Πηγή: in.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Λευκωσία: Pit Bull επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του – Το πυροβόλησε θανάσιμα ο γείτονας με κυνηγετικό για να γλιτώσει τον 61χρονο

• Σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία και υπάρχουν παιδάκια χωρίς σχολικά: «Εκλιπαρώ...να βοηθήσετε»

• Νατάσα Θεοδωρίδου: Πρόταση γάμου σε συναυλία της στη Θεσσαλονίκη – Βίντεο

• Γυμνάστρια αποκαλύπτει τι πρέπει να παραγγείλει κάποιος από τα McDonald's όταν κάνει δίαιτα - Δείτε βίντεο

• Σπουδές στην Ελλάδα: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια - Πώς να μάθετε αν περάσατε

• Υπόθεση 64χρονου: Ενώπιον δικαστηρίου οι δυο ανήλικες και τρεις ενήλικες



Τραγωδία στην Πέγεια - Νεκρός εντοπίστηκε 31χρονος μετά από επιχείρηση του ΚΣΕΔ

Τραγωδία στην Πέγεια - Νεκρός εντοπίστηκε 31χρονος μετά από επιχείρηση του ΚΣΕΔ

Ανακοινώνεται ότι, στις 29 Αυγούστου 2024 και ώρα 15:43, το ΚΣΕΔ έλαβε πληροφορία για αγνοούμενο άτομο στην θαλάσσια περιοχή «Άγιος Γεώργιος Πέγειας» στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top