LIKE ONLINE

Αυτά τα ζώδια δίνουν τα καλύτερα φιλιά

Αυτά τα ζώδια δίνουν τα καλύτερα φιλιά

Ας το παραδεχτούμε: το φιλί είναι τέχνη. Και ενώ όλοι έχουμε το δικό μας στυλ, υπάρχουν κάποια ζώδια που, λένε τα άστρα, έχουν το φιλί στο αίμα τους!

Αν θες να μάθεις ποιοι είναι οι μάστερ του φιλιού και γιατί είναι τόσο καλοί, συνέχισε να διαβάζεις. Και αν είσαι τυχερός/ή να φιλήσεις κάποιο από αυτά τα ζώδια, ξέρεις ότι θα ζήσεις μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη!

Ταύρος: Ο αισθησιακός

Ο Ταύρος είναι γνωστός για την αγάπη του προς τις απολαύσεις και το φιλί δεν αποτελεί εξαίρεση! Όταν φιλάει, το κάνει με όλη του την καρδιά. Αργά, σταθερά και με ένα πάθος που σε κάνει να νιώθεις πως ο κόσμος σταματά για λίγο. Αν ψάχνεις ένα φιλί γεμάτο ρομαντισμό και συναίσθημα, τότε ο Ταύρος είναι το ζώδιο που πρέπει να δοκιμάσεις!

Σκορπιός: Ο παθιασμένος

Όταν μιλάμε για φιλί που σε αφήνει χωρίς ανάσα, ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα. Ο Σκορπιός δεν κάνει τίποτα μισό και το ίδιο ισχύει για τα φιλιά του. Είναι βαθιά, έντονα και γεμάτα πάθος. Δεν είναι απλώς ένα φιλί, είναι μια εμπειρία που σε κάνει να νιώθεις όλα τα συναισθήματα στο μάξιμουμ.

Λέων: Ο ενθουσιώδης

Ο Λέων δεν κάνει τίποτα συνηθισμένο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για φιλί. Είναι ο βασιλιάς του δράματος και της έντασης, και τα φιλιά του είναι απλά αξέχαστα! Με ένα Λέοντα, το φιλί είναι γεμάτο ζωντάνια, ενέργεια και, φυσικά, μια δόση θεατρικότητας. Αν θέλεις να νιώσεις σαν πρωταγωνιστής σε ρομαντική ταινία, τότε βρήκες το ζώδιο σου.

Ζυγός: Ο ρομαντικός

Οι Ζυγοί είναι οι μεγάλοι ρομαντικοί του ζωδιακού κύκλου, και τα φιλιά τους είναι η απόδειξη. Απαλά, γεμάτα στοργή και προσοχή στη λεπτομέρεια, ένα φιλί από Ζυγό σε κάνει να νιώθεις πως είσαι στο επίκεντρο του κόσμου τους. Αγαπούν να δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα, οπότε με τον Ζυγό, το φιλί δεν είναι απλώς μια πράξη, είναι μια στιγμή που θα θυμάσαι για πολύ καιρό.

Ιχθύς: Ο ονειροπόλος

Ο Ιχθύς ζει για τη φαντασία και τα όνειρα, και τα φιλιά του δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Είναι σαν να βυθίζεσαι σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη και ευαισθησία. Οι Ιχθύες φιλιούνται σαν να βρίσκονται σε ένα παραμύθι, και αν σε φιλήσουν, να είσαι σίγουρη ότι θα νιώσεις τη μαγεία. Είναι ένα φιλί που θα σε κάνει να χαθείς στη στιγμή, και να θέλεις να μείνεις εκεί για πάντα.

Λοιπόν, τι περιμένεις; Αν βρεθείς κοντά σε κάποιο από αυτά τα ζώδια, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Απλά άφησε τον εαυτό σου να χαθεί στη στιγμή και απόλαυσε το φιλί που θα σε κάνει να δεις τα άστρα – κυριολεκτικά!

ΠΗΓΗ: womenonly.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Θα ζητηθεί αναβολή της εκκλησιαστικής δίκης - «Η διαδικασία έχει παραβιαστεί περίπου 26 φορές»

• Καταγγελία Χριστοφίδη για διαβατήρια και δικηγορικό Αναστασιάδη – Τι γίνεται με την έρευνα της Αρχής κατά της Διαφθοράς

• Κλιματιστικά στα σχολεία: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση στα πρώτα 10 - Αρχίζει επιθεώρηση η ΑΗΚ

• «Ξυλοφόρτωσαν» 21χρονο σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού - Ψάχνουν τους δράστες

• Όχημα παρέσυρε 68χρονη γυναίκα στη Λεμεσό - Σοβαρή η κατάστασή της

• Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Τι θα περιλαμβάνει το καιρικό... μενού το Σαββατοκύριακο



Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Απόλυτα ικανοποιημένη η Κυβέρνηση για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Απόλυτα ικανοποιημένη η Κυβέρνηση για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ»

Η προσέγγιση των κρατών μελών αλλά και των εκπροσώπων των θεσμών της ΕΕ κατά το χθεσινό Άτυπο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, "μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους", δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Αναγνωρίζεται παράλληλα, ανέφερε, η σημασία να συνεχιστεί ο διάλογος ΕΕ-Τουρκίας όμως με διασύνδεση με Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top