Στο κελί οι δύο ύποπτοι για επίθεση και ληστεία σε ταχυμεταφορέα φαγητού στη Λεμεσό

Στο κελί οι δύο ύποπτοι για επίθεση και ληστεία σε ταχυμεταφορέα φαγητού στη Λεμεσό

Διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 18χρονου και 20χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν, ως ύποπτοι, για επίθεση και ληστεία ταχυμεταφορέα φαγητού, που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι δυο νεαροί συνελήφθηκαν μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον τους σε σχέση με την υπόθεση, κατά την οποίαν δυο πρόσωπα ανέκοψαν την πορεία του μοτοποδηλάτου 22χρονου ταχυμεταφορέα φαγητού, επί της οδού Δημοσθένη Μιτσή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες επιτέθηκαν στον 22χρονο και του απέσπασαν τσαντάκι ώμου, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό 170 ευρώ και πορτοφόλι με διάφορα έγγραφα, πριν εγκαταλείψουν τη σκηνή.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκαν σήμερα οι δυο ύποπτοι, διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτηση τους προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Εντολή για πλήγματα στην Τεχεράνη έλαβαν οι IDF – Διαψεύδει το Ιράν ότι παραβίασε την εκεχειρία

Live: Εντολή για πλήγματα στην Τεχεράνη έλαβαν οι IDF – Διαψεύδει το Ιράν ότι παραβίασε την εκεχειρία

«Έχει τεθεί σε εφαρμογή η εκεχειρία – Παρακαλώ μην την παραβιάσετε», ανέφερε ο Τραμπ, σε ανάρτησή του. Το γραφείο του Νετανιάχου επιβεβαίωσε ότι η κατάπαυση του πυρός είναι σε ισχύ. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE