ΕΚΤΑΚΤΟ: Απίστευτο! Καμία ποινή στον 36χρονο που παρενοχλούσε τις ξαδέλφες του! Τον άφησαν ελεύθερο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απίστευτο! Καμία ποινή στον 36χρονο που παρενοχλούσε τις ξαδέλφες του! Τον άφησαν ελεύθερο

Ενώ όλοι περίμεναν να επιβληθεί ποινή φυλάκισης στον 36χρονο που ομολόγησε ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τις ξαδέλφες του, το Κακουργιοδικείο Λεμεσού αποφάσισε ότι ναι μεν είναι ένοχος αλλά θα αφεθεί ελεύθερος!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας η απόφαση έφερε θύελλα αντιδράσεων, αφού θεωρείται ποινή χάδι καθώς του επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ μόνο εαν ξαναπράξει κάτι παρόμοιο στα επόμενα δυο χρόνια. 

Το Κακουργιοδικείο θεώρησε ότι οι 3 μήνες στις Κεντρικές Φυλακές ήταν αρκετή ποινή για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα

Τι να πει κανείς!

Δείτε εδώ περισσότερα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE