Εντοπίστηκαν επικίνδυνα καλλυντικά στην ευρωπαϊκή αγορά και αποσύρθηκαν - Από αρώματα και κρέμα ξυρίσματος μέχρι shower gel

Εντοπίστηκαν επικίνδυνα καλλυντικά στην ευρωπαϊκή αγορά και αποσύρθηκαν - Από αρώματα και κρέμα ξυρίσματος μέχρι shower gel

Το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), στην τελευταία γνωστοποίησή του, ενημερώνει τα κράτη μέλη, ότι στην Ευρώπη έχουν εντοπισθεί και αποσυρθεί καλλυντικά προϊόντα.

Δείτε τα που εδώ.

Για τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής τους.

Για τον λόγο αυτό οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων προϊόντων στην αγορά, και προτρέπουν το κοινό, σε περίπτωση που τυχόν τα έχει στην κατοχή του, να διακόψει τη χρήση τους, ή σε περίπτωση που τα εντοπίσει να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα επικοινωνίας 22608606 και 22608682.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE