ΥΠΑΝ: Η στελέχωση έχει ολοκληρωθεί κατά 98% στη Μέση Εκπαίδευση – Σε ποιες ενέργειες προέβη

ΥΠΑΝ: Η στελέχωση έχει ολοκληρωθεί κατά 98% στη Μέση Εκπαίδευση – Σε ποιες ενέργειες προέβη

Η στελέχωση έχει ολοκληρωθεί κατά 98% και δεν αναμένεται να επηρεαστεί η ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, διευκρινίζει, σε ανακοίνωση του σε σχέση με σημερινά δημοσιεύματα για το θέμα της στελέχωσης των σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), προσθέτοντας ότι τα δημοσιεύματα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σημειώνει ότι όλα τα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης είναι επαρκώς στελεχωμένα με Διευθυντές/Διευθύντριες, εκτός από την περίπτωση μίας σχολικής μονάδας, στην οποία καθήκοντα Διευθυντή έχουν ανατεθεί σε Βοηθό Διευθυντή Α΄.

Αναφορικά με τις αποσπάσεις διευθυντικών στελεχών, το Υπουργείο αναφέρει ότι αυτές είναι ήδη συνολικά μειωμένες για τη νέα σχολική χρονιά και αφορούν σε περιπτώσεις όπου η αξιοποίησή τους κρίνεται απαραίτητη, λόγω ανάγκης για εκτέλεση ειδικών καθηκόντων.

Σημειώνει επίσης ότι πρόθεση του ΥΠΑΝ είναι να προχωρήσει σταδιακά στη μείωση του αριθμού των αποσπασμένων εκπαιδευτικών, όπου αυτό είναι εφικτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect