ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΑΝ: Η στελέχωση έχει ολοκληρωθεί κατά 98% στη Μέση Εκπαίδευση – Σε ποιες ενέργειες προέβη

ΥΠΑΝ: Η στελέχωση έχει ολοκληρωθεί κατά 98% στη Μέση Εκπαίδευση – Σε ποιες ενέργειες προέβη

Η στελέχωση έχει ολοκληρωθεί κατά 98% και δεν αναμένεται να επηρεαστεί η ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, διευκρινίζει, σε ανακοίνωση του σε σχέση με σημερινά δημοσιεύματα για το θέμα της στελέχωσης των σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), προσθέτοντας ότι τα δημοσιεύματα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σημειώνει ότι όλα τα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης είναι επαρκώς στελεχωμένα με Διευθυντές/Διευθύντριες, εκτός από την περίπτωση μίας σχολικής μονάδας, στην οποία καθήκοντα Διευθυντή έχουν ανατεθεί σε Βοηθό Διευθυντή Α΄.

Αναφορικά με τις αποσπάσεις διευθυντικών στελεχών, το Υπουργείο αναφέρει ότι αυτές είναι ήδη συνολικά μειωμένες για τη νέα σχολική χρονιά και αφορούν σε περιπτώσεις όπου η αξιοποίησή τους κρίνεται απαραίτητη, λόγω ανάγκης για εκτέλεση ειδικών καθηκόντων.

Σημειώνει επίσης ότι πρόθεση του ΥΠΑΝ είναι να προχωρήσει σταδιακά στη μείωση του αριθμού των αποσπασμένων εκπαιδευτικών, όπου αυτό είναι εφικτό.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Ξεχωριστά κατηγορητήρια για τους τρεις μοναχούς - Πότε απαντούν στις κατηγορίες

• Ξεσπά η μητέρα του 16χρονου που δέχθηκε επίθεση από σκύλο: «Δεν κοιμάται, βλέπει τον μπροστά του» - Δείτε βίντεο

• 61χρονος ιδιοκτήτης pit bull: «Φτηνά τη γλύτωσα…» - Ο ίδιος ζήτησε από τον γείτονα να το σκοτώσει με το κυνηγετικό – Δείτε βίντεο

• Καταγγελία Χριστοφίδη για διαβατήρια και δικηγορικό Αναστασιάδη – Τι γίνεται με την έρευνα της Αρχής κατά της Διαφθοράς

• Κλιματιστικά στα σχολεία: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση στα πρώτα 10 - Αρχίζει επιθεώρηση η ΑΗΚ

• Νίκος Πελετιέ: Φίλησε τη Σωτηρία και εκείνη έβγαλε έρπη - Δείτε βίντεο



Μονή Αββακούμ: Τέσσερις εβδομάδες αναβολή ζήτησε ο δικηγόρος των μοναχών, του δόθηκε μία

Μονή Αββακούμ: Τέσσερις εβδομάδες αναβολή ζήτησε ο δικηγόρος των μοναχών, του δόθηκε μία

Αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης των μοναχών της Μονής Οσίου Αββακούμ για τέσσερις εβδομάδες ζήτησε σήμερα ο δικηγόρος Γιώργος Στυλιανού, ο οποίος αναγκάστηκε να αποδεχθεί την αναβολή μίας εβδομάδας που αντιπρότεινε το Συνοδικό Δικαστήριο, όπως ο ίδιος ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις του, μετά το τέλος της διαδικασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top