ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμαστείτε για βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σε αυτές τις περιοχές - Το «μενού» του καιρού μέχρι την Τρίτη

Ετοιμαστείτε για βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σε αυτές τις περιοχές - Το «μενού» του καιρού μέχρι την Τρίτη

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Το πεδίο των ανέμων, θα είναι κατά περιόδους ενισχυμένο, ενώ σχετικά ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένονται από αύριο.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα εξακολουθήσουν να παρατηρούνται οι αυξημένες τοπικές νεφώσεις, ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού, όπου τις πρωινές ώρες δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές αλλά και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, σε περιοχές στα νότια και τα ανατολικά του νησιού και πιθανό και σε περιοχή στα βορειοδυτικά. Σε καταιγίδα, δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και σύντομα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ, ενώ παροδικά στα νότια και τα ανατολικά παράλια θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι λίγο ταραγμένη, ωστόσο σύντομα θα καταστεί γενικά μέχρι ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα στα νότια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νοτιοδυτικά και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται αυξημένες τοπικές νεφώσεις, ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και σταδιακά ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή αλλά και τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, ενώ τις πρωινές ώρες, είναι πιθανό να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή στα δυτικά. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, σε περιοχές στο εσωτερικό και τα ανατολικά και πιθανό και σε περιοχή στα βορειοδυτικά.

Την Τρίτη, ο καιρός στις πλείστες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος με αυξημένες τοπικές νεφώσεις, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη, θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να βρεθεί σε επίπεδα κοντά αλλά και λίγο πιο κάτω από τα κανονικά της εποχής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Ξεχωριστά κατηγορητήρια για τους τρεις μοναχούς - Πότε απαντούν στις κατηγορίες

• Ξεσπά η μητέρα του 16χρονου που δέχθηκε επίθεση από σκύλο: «Δεν κοιμάται, βλέπει τον μπροστά του» - Δείτε βίντεο

• 61χρονος ιδιοκτήτης pit bull: «Φτηνά τη γλύτωσα…» - Ο ίδιος ζήτησε από τον γείτονα να το σκοτώσει με το κυνηγετικό – Δείτε βίντεο

• Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Παντρεύτηκαν στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

• Η 20χρονη περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε από τον επίδοξο βιαστή της στη Σαλαμίνα: Ευτυχώς με έσωσε ο Αχιλλέας

• Πατέρας στη Χαλκίδα χτύπησε άγρια την ανήλικη κόρη του και την έστειλε στο νοσοκομείο



Μονή Αββακούμ: Τέσσερις εβδομάδες αναβολή ζήτησε ο δικηγόρος των μοναχών, του δόθηκε μία

Μονή Αββακούμ: Τέσσερις εβδομάδες αναβολή ζήτησε ο δικηγόρος των μοναχών, του δόθηκε μία

Αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης των μοναχών της Μονής Οσίου Αββακούμ για τέσσερις εβδομάδες ζήτησε σήμερα ο δικηγόρος Γιώργος Στυλιανού, ο οποίος αναγκάστηκε να αποδεχθεί την αναβολή μίας εβδομάδας που αντιπρότεινε το Συνοδικό Δικαστήριο, όπως ο ίδιος ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις του, μετά το τέλος της διαδικασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top