ΔΙΕΘΝΗ

Άνδρας στη Γαλλία νάρκωνε τη σύζυγό του και προσέλκυε διαδικτυακά αγνώστους να την κακοποιήσουν σεξουαλικά

Άνδρας στη Γαλλία νάρκωνε τη σύζυγό του και προσέλκυε διαδικτυακά αγνώστους να την κακοποιήσουν σεξουαλικά

Σοκάρει η υπόθεση ενός Γάλλου συνταξιούχου, ο οποίος κατηγορείται ότι προσέλκυσε δεκάδες αγνώστους μέσω διαδικτύου για να βιάσουν τη σύζυγό του, αφού την νάρκωσε μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της.

Η δίκη του θα γίνει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρει το CBS, πενήντα ακόμα άνδρες πρόκειται να δικαστούν για τον βιασμό της γυναίκας κοντά στην πόλη Αβινιόν της νότιας Γαλλίας, μαζί με τον κύριο ύποπτο, έναν 71χρονο πρώην υπάλληλο της γαλλικής εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας EDF. Οι δικηγόροι της λένε ότι η γυναίκα ήταν τόσο βαριά ναρκωμένη που δεν είχε επίγνωση της κακοποίησης που υπέστη.

Η δίκη θα είναι «μια φρικτή δοκιμασία» για τη γυναίκα, που είναι πλέον 70 ετών και η οποία δεν επιθυμεί να κατονομαστεί, δήλωσε ο Αντουάν Καμύ, ένας από τους δικηγόρους της.
«Για πρώτη φορά, μετά από τόσο καιρό, θα πρέπει να αναβιώσει τους βιασμούς που υπέστη επί 10 χρόνια», δήλωσε στο AFP, προσθέτοντας ότι η πελάτισσά του δεν είχε «καμία ανάμνηση» των κακοποιήσεων, τις οποίες ανακάλυψε μόλις το 2020.

«Είναι απολύτως αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τους βιαστές της και τον σύζυγό της με τον οποίο ζούσε επί 50 χρόνια, αλλά για τον οποίο δεν γνώριζε τίποτα, όπως ανακάλυψε στα 68 της», δήλωσε ο δικηγόρος.

Χιλιάδες τα βίντεο με τη σύζυγό του που ανακάλυψαν οι αρχές

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά τον κατηγορούμενο Ντομινίκ Π. τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν τον έπιασε ένας φύλακας ασφαλείας να τραβάει κρυφά βίντεο κάτω από τις φούστες τριών γυναικών σε ένα εμπορικό κέντρο. Εξετάζοντας τον υπολογιστή του, βρέθηκαν χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο με τη σύζυγό του, εμφανώς αναίσθητη και κυρίως σε εμβρυακή στάση.

Οι εικόνες φέρονται να δείχνουν δεκάδες περιπτώσεις βιασμού στο σπίτι του ζευγαριού στο Μαζάν, ένα χωριό μόλις 6.000 κατοίκων, περίπου 34 χιλιόμετρα από την Αβινιόν στην Προβηγκία. Οι ερευνητές βρήκαν, επίσης, συνομιλίες σε έναν ιστότοπο με την ονομασία coco.fr, που έκτοτε η αστυνομία έκλεισε, στις οποίες προσέλκυε αγνώστους να έρθουν στο σπίτι τους και να συνευρεθούν με τη σύζυγό του.

Η αστυνομία μέτρησε συνολικά 92 βιασμούς, που διαπράχθηκαν από 72 άνδρες, εκ των οποίων οι 51 ταυτοποιήθηκαν επίσημα.

Ο Ντομινίκ Π. παραδέχτηκε στους ερευνητές ότι έδινε στη σύζυγό του ισχυρά ηρεμιστικά, ιδίως Temesta, ένα φάρμακο που μειώνει το άγχος. Η κακοποίηση της γυναίκας φέρεται να ξεκίνησε το 2011, όταν το ζευγάρι ζούσε κοντά στο Παρίσι, και συνεχίστηκε αφού μετακόμισαν στο Μαζάν, δύο χρόνια αργότερα.

Συμμετείχε ενεργά στους βιασμούς ο σύζυγός της

Ο ύποπτος έδινε στους άνδρες αυστηρές οδηγίες, ώστε να μην την ξυπνούν, όταν την κακοποιούσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν επιτρεπόταν η χρήση aftershave ή η μυρωδιά τσιγάρου, ενώ έπρεπε να ζεσταίνουν τα χέρια τους πριν την αγγίξουν και να γδύνονται στην κουζίνα, ώστε να μην αφήσουν κατά λάθος ρούχα στην κρεβατοκάμαρα.

Ο σύζυγος συμμετείχε στους βιασμούς, τους βιντεοσκοπούσε και ενθάρρυνε τους άλλους άνδρες χρησιμοποιώντας εξευτελιστικές εκφράσεις, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ωστόσο δεν υπήρξε χρηματική ανταλλαγή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Ξεχωριστά κατηγορητήρια για τους τρεις μοναχούς - Πότε απαντούν στις κατηγορίες

• Ξεσπά η μητέρα του 16χρονου που δέχθηκε επίθεση από σκύλο: «Δεν κοιμάται, βλέπει τον μπροστά του» - Δείτε βίντεο

• 61χρονος ιδιοκτήτης pit bull: «Φτηνά τη γλύτωσα…» - Ο ίδιος ζήτησε από τον γείτονα να το σκοτώσει με το κυνηγετικό – Δείτε βίντεο

• Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Παντρεύτηκαν στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

• Η 20χρονη περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε από τον επίδοξο βιαστή της στη Σαλαμίνα: Ευτυχώς με έσωσε ο Αχιλλέας

• Πατέρας στη Χαλκίδα χτύπησε άγρια την ανήλικη κόρη του και την έστειλε στο νοσοκομείο



Μονή Αββακούμ: Τέσσερις εβδομάδες αναβολή ζήτησε ο δικηγόρος των μοναχών, του δόθηκε μία

Μονή Αββακούμ: Τέσσερις εβδομάδες αναβολή ζήτησε ο δικηγόρος των μοναχών, του δόθηκε μία

Αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης των μοναχών της Μονής Οσίου Αββακούμ για τέσσερις εβδομάδες ζήτησε σήμερα ο δικηγόρος Γιώργος Στυλιανού, ο οποίος αναγκάστηκε να αποδεχθεί την αναβολή μίας εβδομάδας που αντιπρότεινε το Συνοδικό Δικαστήριο, όπως ο ίδιος ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις του, μετά το τέλος της διαδικασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top