Βραζιλία: Κατάρρευσε στέγη εκκλησίας στο Ρεσίφε – Δύο νεκροί και 22 τραυματίες

Βραζιλία: Κατάρρευσε στέγη εκκλησίας στο Ρεσίφε – Δύο νεκροί και 22 τραυματίες

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 22 τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε η στέγη εκκλησίας στην πόλη Ρεσίφε της Βραζιλίας, όπως ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Ζοάο Κάμπος και οι αρχές της πολιτείας Περναμπούκο.

 

Η στέγη της εκκλησίας κατέρρευσε την ώρα που γινόταν διανομή τροφίμων σε άπορους και στο εσωτερικό του ναού βρίσκονταν περισσότεροι από 60 άνθρωποι.

Ένας 54χρονος και μια 68χρονη ανασύρθηκαν νεκροί από τους διασώστες που έσπευσαν στον τόπο της τραγωδίας. Μεταξύ των τραυματιών είναι μια νεαρή γυναίκα σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης, καθώς και ένα 4χρονο παιδί.

 

Τα αίτια της κατάρρευσης διερευνώνται από τις αρχές. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν τοποθετηθεί φωτοβολταϊκά πάνελ στη στέγη της εκκλησίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού ιστότοπου G1.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE