LIKE ONLINE

Επιβάτης σε αεροπλάνο έδειξε ένα παράξενο μήνυμα σε TikToker, όταν η σύντροφός του σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα

Επιβάτης σε αεροπλάνο έδειξε ένα παράξενο μήνυμα σε TikToker, όταν η σύντροφός του σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα

ταν η TikToker Spencer Barbosa επιβιβάστηκε με φίλη σε ένα αεροπλάνο για το Μεξικό, σύντομα παρατήρησε έναν άντρα που καθόταν πίσω της, ο οποίος την κοιτούσε επίμονα. Μαζί του ήταν μια γυναίκα και ένα κοριτσάκι.

Περίπου στα μέσα της πτήσης, όπως αφηγείται, και ενώ δεν είχε σταματήσει να την κοιτάει επίμονα, όταν η γυναίκα δίπλα του σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα, τη χτύπησε ελαφρά στον ώμο και της έδειξε ένα παράξενο μήνυμα στο κινητό του, που έγραφε: «Μην πεις τίποτα, αλλά θέλω να μιλήσουμε. Σε θεωρώ πραγματικά όμορφη».

Όπως περιγράφει η Barbosa: «Τον κοίταξα με ύφος σαν να του λέω: όχι. Δεν συνοδεύεσαι από γυναίκα και παιδί;».

Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον αποθαρρύνει, καθώς συνέχισε να την ενοχλεί για όση ώρα έλειπε η διπλανή του.

«Αν υπάρχει ένα πράγμα στον κόσμο που με αηδιάζει, αυτό είναι να είσαι ένας αδιάκριτος άπιστος άνθρωπος» σχολιάζει η Barbosa. Παρακολουθώντας μάλιστα τη συμπεριφορά του απέναντι στη σύντροφό του, είδε ότι όταν αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο, στο αεροδρόμιο, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός απέναντί της, ότι προσποιείτο τον «ιδανικό σύντροφο».

Άλλωστε, όπως συμβουλεύουν οι ειδικοί, πολλοί από τους ανθρώπους που απατούν τον σύντροφό τους έχουν την τάση να γίνονται ιδιαίτερα τρυφεροί και περιποιητικοί μαζί του, σαν να προσπαθούν να αντισταθμίσουν την ανειλικρίνειά τους. Για παράδειγμα, αρχίζουν ξαφνικά να κάνουν όλες τις δουλειές του σπιτιού, γίνονται πιο ευγενικοί ή γεμίζουν το έτερον ήμισυ με δώρα. Οποιαδήποτε απότομη και ανεξήγητη αλλαγή στη συμπεριφορά του συντρόφου μας, επομένως, είναι καλό να μας κάνει επιφυλακτικούς.

Η Barbosa σκέφτηκε ότι αν ήταν στη θέση της συντρόφου του, «θα ήθελα κάποιος να μου το πει. Της συμπεριφερόταν σαν να ήταν ο σύντροφος της χρονιάς, τόση προσοχή που της έδινε. Αλλά ήξερα τι έκανε. Έτσι, της είπα τι ακριβώς είχε συμβεί».

Εκείνη, σύμφωνα με τη μαρτυρία της TikToker, της επιβεβαίωσε ότι ήταν το αγόρι της και ότι είχε παρατηρήσει κάτι παράξενο στη συμπεριφορά του. «Μου λέει, θέλεις να του τα χώσω πριν ή αφού φύγεις; Προφανώς περίμενε να φύγω, αλλά ελπίζω να είναι καλά τώρα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Σχολικά: Το αδιαχώρητο το Σαββατοκύριακο στα καταστήματά - Τρέχουν όλοι λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι

• Netflix: Αυτό είναι το top5 που προτιμούν οι Κύπριοι - Οι βαθμολογίες, τα trailer και η κατάταξη Παγκοσμίως

• Πού θα πραγματοποιηθεί το 34ο Φεστιβάλ Παστελιού - Η ημερομηνία και όσα θα περιλαμβάνει

• Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η νύχτα που σκοτώθηκε στο Παρίσι σε ένα τροχαίο που σημάδεψε για πάντα τη Βρετανία - Σοκαριστικά βίντεο

• Ανδρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Το ξέφρενο πάρτι στο σκάφος πριν τον γάμο τους - Βίντεο και φωτογραφίες

• Κυκλοφοριακό: «Ξυπνά ο εφιάλτης» στη Λευκωσία - Τα πλάνα για Pame Express, κόστος εισιτηρίων και… ποδηλατόδρομους



Συνελήφθη ο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών που δραπέτευσε από το νοσοκομείο Αθαλάσσας

Συνελήφθη ο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών που δραπέτευσε από το νοσοκομείο Αθαλάσσας

Εντοπίστηκε το απόγευμα και συνελήφθη ο 40χρονος κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών, ο οποίος δραπέτευσε το πρωί (31/8) από το νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top