ΔΙΕΘΝΗ

Θρίλερ με ομήρους της Χαμάς: Ο Ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τα ονόματα έξι νεκρών - Εντοπίστηκαν σε σήραγγα στη Ράφα

Θρίλερ με ομήρους της Χαμάς: Ο Ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τα ονόματα έξι νεκρών - Εντοπίστηκαν σε σήραγγα στη Ράφα

Τα πτώματα έξι ομήρων που είχαν απαχθεί από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου ανασύρθηκαν από σήραγγα στην Ράφα της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε το πρωί ο Ισραηλινός στρατός.

Τα πτώματα των Carmel Gat, Eden Yerushalmi, Hersh Goldberg-Polin, Alexander Lobanov, Almog Sarusi και Ori Danino μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Επιβεβαίωσε νωρίτερα ο Λευκός Οίκος

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι, νωρίτερα σήμερα, σε μια σήραγγα κάτω από την πόλη Ράφα στη Λωρίδα της Γάζας, οι ισραηλινές δυνάμεις ανέκτησαν τα πτώματα έξι ομήρων που κρατούνταν από την ισλαμιστική παλαιστιανιακή οργάνωση Χαμάς.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν επιβεβαίωσε ότι ένας από τους ομήρους που βρέθηκε νεκρός ήταν Ισραηλινοαμερικανός πολίτης, ο 23χρονος Χερς Γκόλντμπεργκ-Πολίν.

Ανακοίνωση από την οικογένεια του Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν

Η οικογένεια του 23χρονου Ισραηλοαμερικανού ομήρου της Χαμάς, Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν νωρίτερα επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε νεκρός στη Λωρίδα της Γάζας.

Η οικογένεια εξέδωσε μία δήλωση, λίγες ώρες αφότου ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εντόπισε πτώματα στη Γάζα, που ίσως ανήκουν σε ομήρους.

«Με ραγισμένες καρδιές, η οικογένεια Γκόλντμπεργκ-Πόλιν είναι συντετριμμένη που ανακοινώνει τον θάνατο του αγαπημένου τους γιου και αδελφού, Χερς», ανέφερε η δήλωση και προσθέτει: «Η οικογένεια σας ευχαριστεί όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας και ζητά ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

 

Ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ομήρους, καθώς οι γονείς του είχαν συναντηθεί με παγκόσμιους ηγέτες και πίεζαν αμείλικτα για τη βοήθειά τους.

Τον περασμένο μήνα, μίλησαν στο συνέδριο των Δημοκρατικών, όπου το πλήθος φώναζε «φέρτε τους σπίτι».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Mερική απασχόληση: Δικαιούται την ίδια ετήσια άδεια με εργοδοτούμενο που εργάζεται με πλήρη ωράριο;

• Αλλάζει ο καιρός: Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες περιλαμβάνει το «καιρικό μενού»

• Καλωσορίζει το φθινόπωρο το Netflix - Oι σειρές και οι ταινίες του Σεπτέμβρη που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα

• Ανδρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Σήμερα γάμος γίνεται - Το παθιασμένο φιλί στο ξέφρενο πάρτι σε καράβι

• BBC: Ρωσική αντεπίθεση απειλεί να εκμηδενίσει την ουκρανική εισβολή στο Κουρσκ



Το Gymnich: Οι προσδοκίες της Λευκωσίας και το νέο παραλήρημα του Σουλτάνου

Το Gymnich: Οι προσδοκίες της Λευκωσίας και το νέο παραλήρημα του Σουλτάνου

Το Άτυπο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ της ΕΕ λαμβάνει θετικό πρόσημο από τη Λευκωσία, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της  για τη στάση των Ευρωπαίων εταίρων στο Κυπριακό, κυρίως για τη δήλωση του Ζοζέπ Μπορέλ ύστερα από το γεύμα εργασίας με τον Τούρκο ΥΠΕΞ - ο οποίος για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια προσκλήθηκε σε άτυπο συμβούλιο των ΥΠΕΞ της ΕΕ - ότι «εκφράσαμε την αλληλεγγύη της ΕΕ με σεβασμό στις θέσεις της Κύπρου και τη βούλησή μας, να αναζητήσουμε λύση μέσω πολιτικού διαλόγου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top