Νέες καταγγελίες εναντίον Λουρουτζιάτη για το αποχετευτικό

Νέες καταγγελίες εναντίον Λουρουτζιάτη για το αποχετευτικό

Σκανδαλώδη χρηματοδότηση και ευνοϊκή μεταχείριση εργολάβων του αποχετευτικού συστήματος Λάρνακας από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων καταγγέλλει ο Γενικός Ελεγκτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σήμερα η εφημερίδα «Χαραυγή» στην έκθεση της ελεγκτικής υπηρεσίας για το 2014, διατυπώνονται σοβαρές καταγγελίες για εκπτώσεις εκατομμυρίων ευρώ από το ΣΑΛ το οποίο φέρεται να χάριζε τεράστια ποσά που όφειλε να εισπράξει από εργολάβους ως αποζημιώσεις έναντι μεγάλων και αδικαιολόγητων καθυστερήσεων στην ολοκλήρωση των έργων.

Καταγγέλλονται επίσης προκαταβολικές και ανεξέλεγκτες υπερπληρωμές προς εργολάβους.

Ο γενικός ελεγκτής καλεί τον δήμαρχο Ανδρέα Λουρουτζιάτη και συνεργάτες του να δώσουν εξηγήσεις για απόκρυψη στοιχείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις σωστές θεσμικές και νομικές διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης της νέας πανεπιστημιακής Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην πόλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE