ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εξελίξεις στην υπόθεση με το σκάφος στον Πρωταρά - Συνελήφθη ο 57χρονος οδηγός

Εξελίξεις στην υπόθεση με το σκάφος στον Πρωταρά - Συνελήφθη ο 57χρονος οδηγός

Συνελήφθη άνδρας ηλικίας 57 ετών, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε χθες Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, να κτυπήσει πρόσωπο που βρισκόταν στη θάλασσα στον Πρωταρά.  

Σε ανάρτηση της Αστυνομίας στα ΜΚΔ σημειώνεται πως «αναφορικά με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας για σκάφος που επιχείρησε να κτυπήσει άνδρα ενώ βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή του Κόννου στον Πρωταρά, η Αστυνομία προέβη στη σύλληψη άνδρα ηλικίας 57 ετών, στη βάση δικαστικού εντάλματος σύλληψης για αδικήματα που αφορούν απερίσκεπτες και αμελείς πράξεις».

Προστίθεται ότι ο 57χρονος που συνελήφθη λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι καταγγέλθηκε γύρω στις 10.50 το πρωί της Κυριακής 1η Σεπτεμβρίου, από εργοδότη προσώπου που βρισκόταν στην θάλασσα στη περιοχή Κόννου στον Πρωταρά, στο πλαίσιο της εργασίας του, ότι σκάφος φέρεται να επιχείρησε να τον κτυπήσει.

Στην Αστυνομία δόθηκε κατάθεση από τον εργοδότη του προσώπου που βρισκόταν στη θάλασσα, ενώ αναμένεται να ληφθεί και κατάθεση από το ίδιο.

Σημειώνεται ότι υπόψη της Αστυνομίας είναι και βίντεο, που αναρτήθηκε στα ΜΚΔ και το οποίο φαίνεται να δείχνει σκάφος που επιχειρεί με την όπισθεν να κτυπήσει ένα πρόσωπο που βρισκόταν μέσα στη θάλασσα.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Πόλεμος στο Ισραήλ - Washington Post: Ο Μπάιντεν ετοιμάζει τελεσίγραφο «take it or leave it» για κατάπαυση πυρός

• Τιτανικός: Νέες αποκαλυπτικές εικόνες με την αποσύνθεση του πλοίου στον βυθό του Ατλαντικού ωκεανού

• Aυστραλία: Μωρό εννέα μηνών δέχτηκε επίθεση με καυτό καφέ σε πάρκο – Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία

• Κάμερες σε σχολεία: Όλα έτοιμα για να πατήσουν record - Πώς θα ξεκινήσει η λειτουργία τους



Αβέρωφ: «Ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί»- Τα λάθη της Κυβέρνησης, η πολιτική ζημιά και όσα συζήτησε με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Αβέρωφ: «Ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί»- Τα λάθη της Κυβέρνησης, η πολιτική ζημιά και όσα συζήτησε με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Καλεσμένος στο Sigma, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», βρέθηκε ο βουλευτής και τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top