ΔΙΕΘΝΗ

Απογοητευμένος ο πρίγκιπας Χάρι από την ζωή στην Καλιφόρνια - Σχεδιάζει να περνά χρόνο και στο Λονδίνο

Απογοητευμένος ο πρίγκιπας Χάρι από την ζωή στην Καλιφόρνια - Σχεδιάζει να περνά χρόνο και στο Λονδίνο

Δεν ήταν τελικά τυχαία η πρόσφατη επίσκεψη του «αντάρτη» των βρετανικών ανακτόρων, πρίγκιπα Χάρι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της βρετανική εφημερίδα.

Αφότου έκοψε τον ομφάλιο λώρο με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ το 2020, ο πρίγκιπας Χάρι μετακόμισε με την οικογένειά του στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, αμαυρώνοντας παράλληλα την εικόνα του Παλατιού και κυρίως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μέσω τηλεοπτικών συνεντεύξεων και βιβλίων.

Η αποχώρησή του από την πατρίδα του όπως και η επιμονή του να επισκέπτεται συχνά - πυκνά το Λονδίνο, φαίνεται ότι δεν του βγήκαν σε καλό. Έτσι φέρεται να έλαβε την απόφαση να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη ενώ ο πατέρας του, Βασιλιάς Κάρολος και η νύφη του, Κέιτ Μίντλετον υποβάλλονται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Τέσσερα χρόνια πέρασαν ύστερα από την μετακόμισή του στη Φλόριντα με την οικογένειά του, τώρα όμως θεωρεί ότι ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής του, όπως αναφέρει σε άρθρο της η κυριακάτικη εφημερίδα «Mail».

Η επιστροφή του Χάρι στα πάτρια εδάφη

Βεβαίως η επάνοδος του κοκκινομάλλη «αντάρτη» στα πάτρια εδάφη, θα πρέπει να γίνει προσεκτικά. Σε αυτό το πλαίσιο έγινε ενδεχομένως και η αθόρυβη επίσκεψή του στην γηραιά αλβιώνα για λίγες ώρες, την προηγούμενη εβδομάδα.

Το σχετικό δημοσίευμα επισημαίνει ακόμη ότι, ο δούκας του Σάσεξ, δεν προτίθεται να μετακομίσει στη Βρετανία με την οικογένειά του, αλλά στόχος του είναι να περνά χρόνο στην πατρίδα του προκειμένου να έρθει πιο κοντά στη βασιλική οικογένεια αναλαμβάνοντας ήσσονος σημασίας βασιλικές υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mail, οι συμβουλές των Αμερικανών συμβούλων επικοινωνίας δεν φαίνεται να απέδωσαν καρπούς αν κρίνουμε από την εικόνα που έχουν γι' αυτόν και την οικογένειά του οι πολίτες των ΗΠΑ αλλά και της Βρετανίας, γεγονός που του προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με πρώην βοηθούς του στη Βρετανία, γράφει χαρακτηριστικά το άρθρο της κυριακάτικης Mail. Ζητάει συμβουλές από ανθρώπους «από την παλιά του ζωή», σε μία προσπάθεια να βάλει τέλος στην «απομόνωσή του στις ΗΠΑ» προσπαθώντας ταυτόχρονα να «αποκαταστήσει» την εικόνα του στην πατρίδα του.

Στο μεταξύ, άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας μέσω Whatsapp με αρκετούς φίλους του στο Ηνωμένο Βασίλειο που είναι έτοιμοι να τον βοηθήσουν να δημιουργήσει μια ομαλή πορεία επιστροφής στην πατρίδα του δίνοντας μάλιστα και όνομα στην... επιχείρηση:

«Βγάλτε τον Χάρι από τον πάγο».

Ίσως να είναι η τελευταία του κίνηση στην προσπάθειά του να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του και να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του. Σύμφωνα με τη Mail, θα μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει απλώς ότι «δρομολογεί μια μερική επιστροφή στη βασιλική οικογένεια».

«Ο Χάρι απομακρύνεται από κάθε είδους δημοσιογράφους του Χόλιγουντ και αναζητεί συμβουλές από τους παλιούς του φίλους και συνεργάτες», υποστηρίζει πηγή υπό καθεστώς ανωνυμίας και προσθέτει:

«Είναι ξεκάθαρο ότι σκέφτεται πως «Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό, γιατί αυτό που κάνω είναι ξεκάθαρο ότι δεν λειτουργεί».

Εν ολίγοις, επανεξετάζει τον τρόπο με τον οποίο κινείται». Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Χάρι, μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, «δεν επιδιώκουν μόνιμη επιστροφή» στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Πρίγκιπας Χάρι δεν μπορεί να αφήσει πίσω του το παρελθόν

Όλα αυτά θα ήταν δυνατά, ανέφερε η ίδια πηγή, «μόνο αν ορισμένα μέλη της οικογένειας το επέτρεπαν». Και οι σχέσεις μαζί τους, σημειώνεται, είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Ένας φίλος φέρεται να έχει καταρτίσει μάλιστα ήδη ένα σχέδιο για το πώς ο Χάρι μπορεί να επανέλθει διακριτικά στους βρετανικούς κύκλους - και ενδεχομένως να εκτελέσει «πολύ χαμηλών τόνων βασιλικά καθήκοντα».

Η πηγή ανέφερε επίσης πως ο φίλος «πιστεύει ότι αν ο Χάρι επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς να προκαλέσει φασαρία, με μηδενική δημοσιότητα και παρευρεθεί σε πολύ κοσμικές εκδηλώσεις, θα μπορούσε να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, οι βρετανικοί Times ανέφεραν ότι ο δευτερότοκος γιος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταιάνα, ήταν απογοητευμένος από τη ζωή του στην Καλιφόρνια και δυσκολευόταν να ξεπεράσει το παρελθόν.

Ένας φίλος του δούκα του Σάσεξ υποστήριξε στο δημοσίευμα ότι είναι ένας από τους λίγους που δέχονται «τα περίεργα WhatsApp από τον Χάρι» και ότι εμφανίζεται «θυμωμένος». «Είναι ένα θυμωμένο αγόρι. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε», υποστήριξε.

«Νομίζω πως του λείπει απελπισμένα η Βρετανία και θέλει να τον θαυμάζουν περισσότερο. Όποιος τον ξέρει νιώθει ότι θα προτιμούσε να είναι στην κορυφή της δημοσιότητας εδώ στη Βρετανία, με όλους να τον αγαπούν, όπως συμβαίνει με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ».

Μια άλλη πηγή, που ισχυρίζεται το δημοσίευμα ότι γνωρίζει τον Χάρι από τα εφηβικά του χρόνια πρόσθεσε πως νοσταλγεί τον βρετανικό τρόπο ζωής.

«Έχει καταλήξει απομονωμένος από την οικογένειά του και τους περισσότερους από τους παλιούς του φίλους, σε ένα περιβάλλον όπου οι φιλίες δεν είναι σαν αυτές που είχε ως νέος», είπε προσθέτοντας: «Λάτρευε τις βραδινές εξόδους στην παμπ και την παρέα στην εξοχή με τους φίλους του».

Ένας πρώην σύμβουλος του Χάρι δήλωσε, επίσης, στους Times: «Το μόνο που κάνει ο Χάρι είναι να αναπολεί το παρελθόν».

«Μακάρι να μπορούσε να κοιτάξει μπροστά», δήλωσε η πηγή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εξελίξεις στην υπόθεση με το σκάφος στον Πρωταρά - Συνελήφθη ο 57χρονος οδηγός

• Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες - Υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο οδηγός

• Αντιδράσεις στα κατεχόμενα: «Προπαγάνδα» η νέα σειρά του Netflix «Famagusta», ισχυρίζεται το «υπεξ»

• Κάμερες σε σχολεία: Όλα έτοιμα για να πατήσουν record - Πώς θα ξεκινήσει η λειτουργία τους

• Χριστιάνα Αριστοτέλους: Έκανε έναρξη με Άννα Βίσση – «Είναι η πρώτη φορά σε πρεμιέρα που δεν…» - Δείτε βίντεο



ΠτΔ: Ως κράτος με λόγο και ρόλο στις Βρυξέλλες πρέπει να έχουμε μια αξιόμαχη ΕΦ

ΠτΔ: Ως κράτος με λόγο και ρόλο στις Βρυξέλλες πρέπει να έχουμε μια αξιόμαχη ΕΦ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέφθηκε το απόγευμα τη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου έφθασε σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top