Διευκρινήσεις ΥΠΕΣ για την παραπομπή της Σύμβασης της Μονάδας ΟΕΔΑ της Κόσιη στην ΚΕΑΑ

Διευκρινήσεις ΥΠΕΣ για την παραπομπή της Σύμβασης της Μονάδας ΟΕΔΑ της Κόσιη στην ΚΕΑΑ

Το Υπουργείο Εσωτερικών απέστειλε στην Κεντρική Επιτροπή Αλλαγών και Απαιτήσεων(ΚΕΑΑ) όλα τα δεδομένα της επαναδιαπραγμάτευσης με τον ανάδοχο λειτουργίας του έργου, προτού παραλειφθεί από το Υπουργείο σχετική επιστολή της ΚΕΑΑ, αναφέρει σε απάντηση του το Υπουργείο σχολιάζοντας δημοσίευμα για την παραπομπή της Σύμβασης της Μονάδας ΟΕΔΑ της Κόσιη στην ΚΕΑΑ.

Σημερινό (9/10) δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Ο Φιλελεύθερος’ με τίτλο ‘Η ΚΕΑΑ εξετάζει τη συμφωνία Χάσικου’ αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι “η Κεντρική Επιτροπή Αλλαγών και Απαιτήσεων (ΚΕΑΑ) αποφάσισε αυτεπάγγελτα να εξετάσει τη συμφωνία στην οποίαν κατέληξε ο Υπουργός Εσωτερικών με τον εργολάβο του ΟΕΔΑ”.

Το Υπουργείο “για σκοπούς αποκατάστασης της πραγματικότητας και αποφυγής δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων” διευκρινίζει ότι: «Το ΥΠΕΣ απέστειλε στην ΚΕΑΑ όλα τα δεδομένα της επαναδιαπραγμάτευσης με τον ανάδοχο λειτουργίας του έργου, προτού παραλειφθεί από το Υπουργείο σχετική επιστολή της ΚΕΑΑ. Συγκεκριμένα, η επιστολή της ΚΕΑΑ ελήφθη στις 8/10/2015. Όμως, ο Γενικός Διευθυντής του ΥΠΕΣ, είχε ήδη αποστείλει διά χειρός επτασέλιδη επιστολή προς την ΚΕΑΑ, με όλα τα στοιχεία της επαναδιαπραγμάτευσης».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE