Μίκης Θεοδωράκης: Στα Χανιά το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από το θάνατό του

Μίκης Θεοδωράκης: Στα Χανιά το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από το θάνατό του

Με λευκά και κόκκινα λουλούδια κατακλύστηκε το μνήμα του Μίκη Θεοδωράκη στο κοιμητήριο στον Γαλατά Χανίων, μετά την τέλεση του ετήσιου μνημοσύνου για την συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατό του.

Για να τιμήσουν τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, στο μνημόσυνό του παρευρέθηκαν μέλη της οικογένειάς του, όπως η εγγονή του Μυρτώ, αλλά και η σύζυγος του αδελφού του Γιάννη, εκπρόσωποι της κυβέρνησης, της πολιτικής, κομμάτων, αρχών, φορέων και φίλοι του.

Σε δήλωσή της στο flashnews.gr, η εγγονή του μετέφερε τα συναισθήματά της με συγκίνηση. «Χτυπάει η καρδιά μου πολύ δυνατά και πάντα απο παιδί όταν ήμουν δίπλα στον παππού ένιωθα σαν να είμαι μπροστά σε έναν βράχο, σε ένα κύμα και βράχο μαζί…Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γιατί είναι πάντα εδώ μαζί μας…Και κάθε φορά που πηγαίνουμε και σε ένα απλό ταβερνάκι ακούγοντας την μουσική του είναι σαν να μας αγκαλιάζει όλους μας…», είπε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE