Τ/κ τύπος: Με ζευγάρι που φέρεται να καταζητείται από τις γερμανικές αρχές συναντήθηκε ο Τατάρ

Τ/κ τύπος: Με ζευγάρι που φέρεται να καταζητείται από τις γερμανικές αρχές συναντήθηκε ο Τατάρ

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, υποδέχθηκε πρόσφατα στο γραφείο τον Σιράτ Ατές και την Νάντια Λόχιε, οι οποίοι φέρεται να καταζητούνται από τις γερμανικές αρχές. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και το στέλεχος της τουρκοκυπριακής Δεξιάς, Αχμέτ Σεννάρογλου.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Özgür Gazete Kıbrıs», ο κ. Ατές είχε καταδικαστεί σε 6,5 χρόνια φυλάκιση στη Γερμανία για ένοπλη ληστεία. Ο κ. Ατές, ο οποίος στο παρελθόν αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα ναρκωτικά, είχε μεταφερθεί από ψυχιατρική κλινική στο Bedburg-Hau στην πόλη Kleve, κοντά στα σύνορα με την Ολλανδία, για θεραπεία. Εκεί, η Νάντια Λόχιε, η οποία φέρεται να ήταν συνεργός του κ. Ατές σε προηγούμενες εγκληματικές ενέργειες, απείλησε με όπλο τρεις αστυνομικούς και τον βοήθησε να δραπετεύσει. Το ζευγάρι διέφυγε με κλεμμένο όχημα και παρά τις έρευνες της Αστυνομίας με ελικόπτερα, τα ίχνη τους χάθηκαν.

Η εφημερίδα γράφει ότι πλέον μετά την συνάντησή τους με τον Τ/κ ηγέτη είναι γνωστό που βρίσκονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE