ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκαθαρίζει το Δικηγορικό Ανδρέας Δημητριάδης & ΣΙΑ ΔΕΠΕ για πολιτογραφήσεις

Ξεκαθαρίζει το Δικηγορικό Ανδρέας Δημητριάδης & ΣΙΑ ΔΕΠΕ για πολιτογραφήσεις

Ξεκαθαρίζει το Δικηγορικό Γραφείο Ανδρέας Δημητριάδης & ΣΙΑ ΔΕΠΕ για τις πολιτογραφήσεις.

Το Δικηγορικό Γραφείο αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι: «Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Η νομική διαδικασία, είναι ο μόνος θεσμικός δρόμος που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Για όλα και για όλους».

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Στο Δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Δημητριάδης & ΣΙΑ ΔΕΠΕ, στην πάνω από μισό αιώνα επαγγελματική διαδρομή του, είμαστε προσηλωμένοι στην παροχή αξιόπιστων νομικών συμβουλών σε ενδιαφερόμενους διεθνείς επενδυτές, στον τομέα ακινήτων, στην Κύπρο. Συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ενδυνάμωση της τοπικής και της εθνικής οικονομίας. Η ποιότητα υπηρεσιών, η συνέπεια και η υπευθυνότητα, είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν οικοδομήσει με τους πελάτες μας ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης.

Η έναρξη της νομικής διαδικασίας θα μας δώσει τη δυνατότητα, με θέσεις και επιχειρήματα, να αναδείξουμε την πραγματικότητα των γεγονότων, απέναντι σε ψευδείς και καθοδηγούμενες μαρτυρίες, αστήρικτες υποθέσεις, σαθρές εκτιμήσεις και αυθαίρετα συμπεράσματα.

Η επιδίωξη είναι ξεκάθαρη: μια πρωτοφανής, άνευ ορίων, στοχοποίηση μας, που υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. Σκοπός είναι να μετατεθούν οι ευθύνες για την εσφαλμένη εφαρμογή, τις ατέλειες και τα εγγενή -εκ σχεδιασμού- προβλήματα του προγράμματος πολιτογράφησης. Κάποιοι αναζητούν εξιλαστήρια θύματα. Δεν πρόκειται να γίνουμε θυσία στο βωμό αλλότριων συμφερόντων.

Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Η νομική διαδικασία, είναι ο μόνος θεσμικός δρόμος που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Για όλα και για όλους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• «Επίθεση» σκάφους στον Πρωταρά: «Μήλο της Έριδος»… οι χελώνες - Παραδέχτηκε τις κατηγορίες ο χειριστής

• Εργάζεσαι με μερική απασχόληση; Μάθε ποια είναι τα δικαιώματα σου και οι υποχρεώσεις του εργοδότη

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου ποδηλάτη

• Μέχρι που έφτασαν οι πληρότητες το φετινό καλοκαίρι – Οι προοπτικές για τον χειμώνα

• Αυτός είναι ο λόγος που ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου δεν μοίρασαν μπομπονιέρες στον γάμο τους



Κόμματα: Μωσαϊκό θέσεων στο Κυπριακό - Έτοιμος ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για τριμερή

Κόμματα: Μωσαϊκό θέσεων στο Κυπριακό - Έτοιμος ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για τριμερή

Έτοιμος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για μια τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη και όπως ο ίδιος ανέφερε στους Δημοσιογράφους, έχει βολιδοσκοπεί από πλευράς των ΗΕ για συγκεκριμένες ημερομηνίες και έχει απαντήσει θετικά. Την ίδια ώρα, φαίνεται πως τα ΗΕ έχουν ήδη καταρτίσει σχέδιο για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top