«Ντροπή για τη Δημοκρατία» η εικόνα αστυνομικού που κλωτσάει μετανάστη

«Ντροπή για τη Δημοκρατία» η εικόνα αστυνομικού που κλωτσάει μετανάστη

Για «ντροπή της Δημοκρατίας» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην εικόνα που κυκλοφόρησε χθες, καιδείχνει αστυνομικό να κλωτσάει πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στη Λέσβο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: 

Η εικόνα του αστυνομικού που κλωτσάει πρόσφυγες που έχουν καταφύγει στη Λέσβο αποτελεί ντροπή για τη δημοκρατία. Πρόκειται για περιστατικό που αμαυρώνει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για τη διαχείριση των προσφυγικών ροών με γνώμονα τις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν την υποχρέωση να διερευνήσουν εις βάθος το περιστατικό, να προχωρήσουν στην απόδοση ευθυνών και να λάβουν τα απαιτούμενα μέτρα για την εξάλειψη ρατσιστικών φαινομένων στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE