Θεσσαλονίκη: Εκτός κινδύνου ο 25χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς εχθές τα μεσάνυχτα στην Πυλαία

Θεσσαλονίκη: Εκτός κινδύνου ο 25χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς εχθές τα μεσάνυχτα στην Πυλαία

Εκτός κινδύνου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ο 25χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός, ελληνικής καταγωγής, δέχθηκε τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο στήθος και στο χέρι. Ο 25χρονος φαίνεται ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν έξω από κατάστημα εστίασης όταν άγνωστος άνοιξε πυρ και πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές εναντίον του.

Αμέσως μετά ο «πιστολέρο» τράπηκε σε φυγή ενώ παραμένει άγνωστο αν υπήρχε και συνεργός του στο σημείο. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Την έρευνα για την υπόθεση έχουν αναλάβει οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη αναμένεται να παίξει η κατάθεση του 25χρονου, όταν του το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE