ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται ο 35χρονος Ιωάννης Στυλιανού - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται ο 35χρονος Ιωάννης Στυλιανού - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 35 ετών, ο οποίος καταζητείται, για έκτιση ποινής φυλάκισης διάρκειας εφτά (7) χρόνων, που του επιβλήθηκε ερήμην του, αφού παρέλειψε να παρουσιαστεί ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, για επιβολή ποινής, για αδικήματα εμπορίας ναρκωτικών.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Στυλιανού, ημερομηνία γέννησης 02/11/1988, από Λευκωσία, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για την υπόθεση φυγοδικίας και για την έκτιση της ποινής φυλάκισης, που του έχει επιβληθεί.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, στον τηλεφωνικό αριθμό 1498 ή με το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-808625, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, μετά από εκδίκαση υπόθεσης παράνομης κατοχής ναρκωτικών, και προμήθειας ναρκωτικών, τον Μάιο, 2024, έκρινε ένοχο τον 35χρονο. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο διέταξε όπως ο 35χρονος, ο οποίος τότε είχε παρουσιαστεί ενώπιον του, παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον του Κακουργιοδικείου, για επιβολή ποινής, σε ημερομηνία τον Ιούλιο, 2024 και τον αποδέσμευσε. Τον Ιούλιο, 2024, ο 35χρονος παρέλειψε να παρουσιαστεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου, το οποίο την ίδια μέρα, επέβαλε σε αυτόν, ερήμην του, ποινή φυλάκισης εφτά χρόνων.

Η υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο 35χρονος, αφορά στην κατοχή ποσότητας κάνναβης, βάρους τριών κιλών περίπου, που εντοπίστηκε μετά από ανακοπή του, από μέλη της Αστυνομίας, ενώ αυτός διακινείτο με αυτοκίνητο, μαζί με άλλο ένα πρόσωπο, σε περιοχή στη Λευκωσία, τον Φεβρουάριο, 2022.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Χειροπέδες στον οδηγό που παρέσυρε και τραυμάτισε τον 42χρονο ποδηλάτη

• Διασωληνωμένο στο Μακάρειο Νοσοκομείο το 2χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

• Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό το όνομα προτείνει ως νέο για το κόμμα

• Νέα διαδικτυακή απάτη - Έτσι ξεγέλασαν 68χρονο και του απέσπασαν πέραν των 180 χιλιάδων ευρώ

• Εργάζεσαι με μερική απασχόληση; Μάθε ποια είναι τα δικαιώματα σου και οι υποχρεώσεις του εργοδότη

• Μελέτη ΠΟΥ: Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ κινητών και καρκίνου του εγκεφάλου



Νέο, εντατικό γύρο διαβουλεύσεων για συλλογικές συμβάσεις ξενοδοχείων - Όσα ανακοίνωσε ο Υπ. Εργασίας

Νέο, εντατικό γύρο διαβουλεύσεων για συλλογικές συμβάσεις ξενοδοχείων - Όσα ανακοίνωσε ο Υπ. Εργασίας

Την έναρξη νέου, εντατικού κύκλου διαβουλεύσεων μεταξύ εργοδοτών και συντεχνιών, με τη διαμεσολάβηση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, προκειμένου να συμφωνηθεί συλλογική σύμβαση για την ξενοδοχειακή βιομηχανία, ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός, Γιάννης Παναγιώτου, μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα στο γραφείο του με τους κοινωνικούς εταίρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top