LIFESTYLE

Σαμάνθα Φοξ - Απείλησε αστυνομικό: «Ξέρω πού μένεις, θα σου σπάσω τα δόντια»

Σαμάνθα Φοξ - Απείλησε αστυνομικό: «Ξέρω πού μένεις, θα σου σπάσω τα δόντια»

Το 2023, η τραγουδίστρια, Σαμάνθα Φοξ, έγινε πρωτοσέλιδο, όταν ξυλοκόπησε τη σύζυγό της, Λίντα Όλσεν μέσα σε αεροπλάνο, στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο.

Η αναστάτωση από το συμβάν ήταν τόσο μεγάλη, που δημιούργησε πρόβλημα στην απογείωση της πτήσης από το Λονδίνο στο Μόναχο.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, η 56χρονη βρέθηκε κατηγορούμενη, πέρα από τον ξυλοδαρμό της Όλσεν και για τις απειλές που εκτόξευσε, εναντίον των αρχών.

Η Φοξ παραδέχτηκε τη συμπεριφορά της σε αστυνομικό, «παρενοχλώντας τον» αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η αρμόδια εισαγγελέας, περιέγραψε στη δικαστική αίθουσα, τι κατέθεσαν άτομα από το προσωπικό της πτήσης. «Η Φοξ είχε μια διαφωνία και ήταν αγενής προς το προσωπικό της πύλης» είπε η εισαγγελέας και συνέχισε:

«Εθεάθη να περπατάει και να συμπεριφέρεται περίεργα και να συλλαβίζει τα λόγια της, ενώ το προσωπικό μπορούσε να μυρίσει αλκοόλ πάνω της. Άρχισε να συμπεριφέρεται με συγκρουσιακό τρόπο προς τη σύζυγό της και αφού το πρώην μοντέλο άρχισε να κουνάει μπρος-πίσω στην καρέκλα της, χτυπώντας με το κεφάλι το κάθισμα μπροστά της, πάρθηκε η απόφαση να επιστρέψει το αεροπλάνο στην πύλη. Η αστυνομία κλήθηκε να απομακρύνει την τραγουδίστρια της ποπ από το αεροπλάνο και ένας αστυνομικός δήλωσε ότι του ήταν "ξεκάθαρο πως ήταν μεθυσμένη"».

Ο αστυνομικός κατηγόρησε τη Φοξ ότι ήταν αγενής, εριστική και λίγο αργότερα «λεκτικά υβριστική» απέναντί τους, καθώς τη συνόδευαν έξω από το αεροδρόμιο.

Στα πλάνα ασφαλείας που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, η Φοξ ακούγεται να λέει σε έναν αστυνομικό «ξέρω πού μένεις, θα σου σπάσω τα δόντια». Αν και επρόκειτο να καταδικαστεί, η Σαμάνθα Φοξ απαλλάχθηκε από την κατηγορία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Χειροπέδες στον οδηγό που παρέσυρε και τραυμάτισε τον 42χρονο ποδηλάτη

• Διασωληνωμένο στο Μακάρειο Νοσοκομείο το 2χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

• Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό το όνομα προτείνει ως νέο για το κόμμα

• Νέα διαδικτυακή απάτη - Έτσι ξεγέλασαν 68χρονο και του απέσπασαν πέραν των 180 χιλιάδων ευρώ

• Εργάζεσαι με μερική απασχόληση; Μάθε ποια είναι τα δικαιώματα σου και οι υποχρεώσεις του εργοδότη

• Μελέτη ΠΟΥ: Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ κινητών και καρκίνου του εγκεφάλου



Νέο, εντατικό γύρο διαβουλεύσεων για συλλογικές συμβάσεις ξενοδοχείων - Όσα ανακοίνωσε ο Υπ. Εργασίας

Νέο, εντατικό γύρο διαβουλεύσεων για συλλογικές συμβάσεις ξενοδοχείων - Όσα ανακοίνωσε ο Υπ. Εργασίας

Την έναρξη νέου, εντατικού κύκλου διαβουλεύσεων μεταξύ εργοδοτών και συντεχνιών, με τη διαμεσολάβηση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, προκειμένου να συμφωνηθεί συλλογική σύμβαση για την ξενοδοχειακή βιομηχανία, ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός, Γιάννης Παναγιώτου, μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα στο γραφείο του με τους κοινωνικούς εταίρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top