Τα νεότερα με την κατάσταση υγείας του 2χρονου κοριτσιού που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

Τα νεότερα με την κατάσταση υγείας του 2χρονου κοριτσιού που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

Γύρω στις 6.40μ.μ. χθες, ενώ 39χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε κοριτσάκι δύο ετών, το οποίο ενώ βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, κατέβηκε και εισήλθε εντός του δρόμου.

Η δίχρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη υπαραχνοειδή αιμορραγία και ακολούθως, αφού διασωληνώθηκε, μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE