LIKE ONLINE

Σεπτέμβριος: Ποιες αλλαγές φέρνει ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας σε κάθε ζώδιο

Σεπτέμβριος: Ποιες αλλαγές φέρνει ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας σε κάθε ζώδιο

Ώρα για ενδοσκόπηση. Το επιβάλλει η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς στις 18/9.

Ας κοιτάξουμε μέσα μας, γιατί έξω πολλά αλλάζουν: όχι μόνο τα φύλλα στα κλαδιά, αλλά και το πώς επικοινωνούμε (Δίας στους Διδύμους), βοηθάμε (Νέα Σελήνη στην Παρθένο, 3/9) και δενόμαστε (Αφροδίτη στον Σκορπιό, 24/9) με τους άλλους.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Πέρα από τη μανία σου με το καθάρισμα, έχεις και μια (εξίσου χρήσιμη, εξίσου προβληματική) μανία να βάζεις πάντα το «εμείς» πάνω από το «εγώ». Ε, τόσο η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 3/9 όσο και η σεληνιακή έκλειψη στον 7ο οίκο σου στις 18/9, με τον Κρόνο ανάδρομο εκεί, θα σε μάθουν ότι κάποτε πρέπει να βάζεις τον εαυτό σου πρώτα και πάνω απ’ όλα. Το ’χεις;

Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Με τη Νέα Σελήνη στον 12ο οίκο σου και τον Ερμή παρέα (ανάμεσα 10-26/9), φαντάσματα του παρελθόντος εμφανίζονται μαζί με την πρώτη ψυχρούλα. Ευτυχώς αυτά τα φαντάσματα δεν μπορούν να σε βλάψουν αν δεν το επιλέξεις. Και με τη μαμά Αφροδίτη στο ζώδιό σου έως τις 23/9, θα είσαι απασχολημένη με το glow up σου, σαν chic φοίνικας από designer στάχτες.

Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ένας περίεργος μήνας, ταυτόχρονα κοινωνικός και μοναχικός (σαν όλη σου τη ζωή, εδώ που τα λέμε). Καθώς φιγούρες από το ρομαντικό σου παρελθόν ενδέχεται να κάνουν comeback και ο φιλικός σου κύκλος ενδέχεται να αλλάξει ριζικά, καλείσαι να επανεξετάσεις πολλά. Μήπως ήρθε η ώρα για νέα όνειρα; Η σεληνιακή έκλειψη στις 18/9, τουλάχιστον, λέει ναι…

Τοξότης

(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Κάτι που ξεχνάμε όλοι για τους Τοξότες, μαγεμένοι από τον μποέμ χαρακτήρα σας, είναι πως ως ζώδια της Φωτιάς είστε εξαιρετικά φιλόδοξοι. Με τον Ερμή και τη Νέα Σελήνη να σπρώχνουν καριέρα και σημαντικές συνεργασίες, θα μας το θυμίσεις με το παραπάνω. Ακόμα κι αν ο μήνας λήξει κάπως άβολα, με τη σεληνιακή έκλειψη στις 18/9 να δημιουργεί εντάσεις στο σπίτι.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Είναι ο Πλούτωνας ξανά ανάδρομος στο ζώδιό σου σαν να μην πέρασε ένας χρόνος; Φυσικά και είναι. Είναι η επικοινωνία σου με φίλους και γνωστούς κάπως μπλοκαρισμένη; Ναι. Ε και; Εσύ τόσο τα μικροπροβλήματα όσο και τη σκοτεινή ενδοσκόπηση τα τρως για πρωινό. Και η Νέα Σελήνη στις 3/9 χρυσώνει το χάπι με ένα ταξιδάκι σαν να είναι ακόμα καλοκαίρι.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Αυτό το μήνα ξοδεύεις τα ευρώ σου σαν να έρχεται zombie apocalypse και καμία πιστωτική δεν θα σου ζητήσει να πληρώσεις τις δόσεις αύριο. Δεν ξέρω, ίσως και να έρχεται. Εκείνο που ξέρω είναι ότι στο τέλος του μήνα, εκεί που όλοι φθινοπωριάζουν, εσύ μπορεί και να πας διακοπές. Ισως για να αποφύγεις το zombie apocalypse; Χμ. Προσοχή στα ατυχήματα, zombie ή μη.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Τα περισσότερα ζώδια θα βίωναν μια έκλειψη στο ζώδιό τους σαν το κλείσιμο ενός κύκλου. Εσύ όμως έχεις και μια Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου και ξέρεις πως το τέλος είναι στην πραγματικότητα η αρχή. Οπότε, ίσως και να έχουμε γάμους (πέρα από την πλάκα είναι μια πιθανότητα με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου). Ποια είμαι εγώ να κάνω προβλέψεις;

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Εκπαιδευτικός αυτός ο Σεπτέμβρης: η Νέα Σελήνη στον 6ο οίκο σου στις 3/9 σε μαθαίνει να φέρεσαι στον εαυτό σου με αγάπη και η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου έως τις 23 του μήνα σού δείχνει πώς να χτίσεις μια καλύτερη σχέση ή συνεργασία με κάποιο σημαντικό παρτενέρ. Δάγκωσε και τη γλώσσα σου μερικές φορές, κι αυτά που χτίζεις δεν θα γκρεμιστούν γρήγορα.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Το φθινόπωρο πάντα σού φαινόταν ρομαντικό και στις 3/9 η Νέα Σελήνη συμφωνεί μαζί σου. Θα έρθει ένα νέο φλερτ; Θα σου έρθει η ιδέα για εκείνο το μυθιστόρημα που πάντα σκεφτόσουν να γράψεις; Ο,τι κι αν έρθει, αγκάλιασέ το όσο κι αν κοστίσει. Πολλοί πλανήτες είναι ανάδρομοι, αλλά ο Δίας υπόσχεται μελλοντικά έσοδα.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η Εκλειψη Σελήνης στις 18/9 σε αναγκάζει να ρίξεις μια σοβαρή ματιά στην καριέρα σου. Ευτυχώς ο Αρης στο ζώδιό σου σε βοηθάει να βάλεις μπουρλότο σε οτιδήποτε σε πιέζει. Δυστυχώς, ο Αρης φεύγει από το ζώδιό σου στις 5/9, και το μόνο που ενδέχεται να μπουρλοτιάσεις μετά είναι το πορτοφόλι σου.

Καρκίνος

(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η Νέα Σελήνη στις 3/9 να σε βάζει σε mode Σπάνιας Κοινωνικότητας, όμως η Αφροδίτη στον 4ο οίκο σου σού υπενθυμίζει τη σημασία του σπιτιού σου. Εδώ που τα λέμε, οι τοίχοι εκείνου του δωματίου δεν θα βαφτούν μόνοι τους. Ευτυχώς, χάρη στη Σπάνια Κοινωνικότητα που λέγαμε, μπορεί να έρθουν φίλοι να βοηθήσουν στο βάψιμο.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η Νέα Σελήνη φροντίζει να μην ξεκινήσεις το φθινόπωρο με μείον στο budget σου. Ισα-ίσα. Αν διαβάσεις προσεκτικά όλα σου τα συμβόλαια (ιδίως στις 18/9) και δεν αφήσεις ανασφάλειες του παρελθόντος να σου θολώσουν την κρίση, θα βγεις η μεγάλη κερδισμένη του Σεπτέμβρη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Λεμεσός: Έκλεισε η συμφωνία με Τσίρειο για Park and Ride - Όλα τα μέτρα που εξετάζονται για το κυκλοφοριακό

• Μονή Αββακούμ: Δεν αποφάσισε ακόμη ο Γ. Στυλιανού αν θα εκπροσωπήσει τους μοναχούς - Τι τον προβληματίζει

• Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σε αυτές τις περιοχές - Ο καιρός μέχρι το Σάββατο

• Έκλεβε εργαλεία και υλικά από υπό ανέγερση οικοδομή - Χειροπέδες σε 36χρονο

• Αισθητός ο σεισμός στην Πάφο: Προκάλεσε ανησυχία - Καμία αναφορά για ζημιές

• Τα νεότερα με την κατάσταση υγείας του 2χρονου κοριτσιού που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό



Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή της ΕΔΕΚ-Οι πρόσφατες εκλογές-κυπριακό και η σχέση με την κυβέρνηση

Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή της ΕΔΕΚ-Οι πρόσφατες εκλογές-κυπριακό και η σχέση με την κυβέρνηση

Ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ η οποία συνεδριάζει στις 6.30 την Τετάρτη, αναμένεται να γίνει ανάλυση του αποτελέσματος των πρόσφατων εκλογών και η ήττα που υπέστη το κόμμα στις ευρωεκλογές, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό, οι οποίες δεν βρίσκουν σύμφωνο το κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top