ΔΙΕΘΝΗ

Προπαγανδιστικό βίντεο της Χαμάς με έναν από τους ομήρους που δολοφονήθηκαν – «Λαέ του Ισραήλ μην μας εγκαταλείπεις»

Προπαγανδιστικό βίντεο της Χαμάς με έναν από τους ομήρους που δολοφονήθηκαν – «Λαέ του Ισραήλ μην μας εγκαταλείπεις»

Η Χαμάς δημοσίευσε στα social media βίντεο που δείχνει έναν από τους ομήρους που σκοτώθηκαν, να παρακαλεί τον λαό του Ισραήλ για την απελευθέρωσή του.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο Όρι Ντανίνο, ένας από τους έξι ομήρους της Γάζας που δολοφονήθηκε κατά την αιχμαλωσία του. Στο βίντεο, ο Ντανίνο λέει «Λαέ του Ισραήλ: Μην μας παραμελείς».

Στο τέλος του βίντεο εμφανίζονται οι φράσεις που λένε «Συμφωνία ανταλλαγής = ελευθερία και ζωή. Στρατιωτική πίεση = θάνατος και αποτυχία».

 

Οι σοροί των έξι ομήρων που απήχθησαν ζωντανοί από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, ανασύρθηκαν από σήραγγα στην περιοχή της Ράφας στη Λωρίδα της Γάζας το Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για τους Καρμέλ Γκατ, 40, Έντεν Γερουσάλμι, 24, Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, 23, Αλεξάντερ Λομπάνοφ, 32, Άλμογκ Σαρούσι, 27 και Όρι Ντανίνο, 25.

Ο Όρι Ντανίνο ήταν 25 χρόνων και είχε γεννηθεί στην Ιερουσαλήμ. Σύμφωνα με το Φόρουμ των οικογενειών των ομήρων, ο Ντανίνο σχεδίαζε να ξεκινήσει τις ακαδημαϊκές του σπουδές ως ηλεκτρολόγος μηχανικός. Στις 7 Οκτωβρίου, ο Όρι απήχθη από το φεστιβάλ Nova ενώ οδηγούσε ώστε να βοηθήσει άλλους να δραπετεύσουν και να επιβιώσουν. Ο Όρι ήταν γνωστός για τη φιλοδοξία του, την αγάπη του για τους ανθρώπους και ήταν αγαπητός σε όλους. Αγαπούσε τη φύση και ήταν πολύ εύχρηστος.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Λεμεσός: Έκλεισε η συμφωνία με Τσίρειο για Park and Ride - Όλα τα μέτρα που εξετάζονται για το κυκλοφοριακό

• Μονή Αββακούμ: Δεν αποφάσισε ακόμη ο Γ. Στυλιανού αν θα εκπροσωπήσει τους μοναχούς - Τι τον προβληματίζει

• Καιρός: Αλλαγή σκηνικού – Οι νεφώσεις γίνονται βροχές και καταιγίδες – Έρχεται και άνοδος της θερμοκρασίας

• Instagram: Τα stories δεν θα είναι όπως τα ξέραμε - Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται

• Αλλαγή ώρας 2024: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

• Eιρήνη Κωνσταντίνου: Οι διακοπές στο Dubai με την κόρη της σε ένα υπέροχο βίντεο



Αποφάσεις Υπουργικού: Νέοι διορισμοί, αποστέρηση κυπριακής υπηκοότητας και σειρά μεταρρυθμίσεων σε Νομική και Ελεγκτική Υπηρεσία

Αποφάσεις Υπουργικού: Νέοι διορισμοί, αποστέρηση κυπριακής υπηκοότητας και σειρά μεταρρυθμίσεων σε Νομική και Ελεγκτική Υπηρεσία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top