Την περίμεναν να φύγει-Μπήκαν στο σπίτι και εκλεψαν χρυσαφικά αξίας... 12 χιλιάδων ευρώ!

Την περίμεναν να φύγει-Μπήκαν στο σπίτι και εκλεψαν χρυσαφικά αξίας... 12 χιλιάδων ευρώ!

Χρυσαφικά αξίας 12 περίπου χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν σήμερα από οικία στην Αραδίππου, όταν η ιδιοκτήτρια του απουσίαζε το πρωί για μία περίπου ώρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου ότι μεταξύ των ωρών 09.30 – 10.30 σήμερα το πρωί όταν απουσίαζε από το σπίτι της στην Αραδίππου, άγνωστος ή άγνωστοι εισήλθαν σε αυτό και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά συνολικής αξίας γύρω στις 12 χιλιάδων ευρώ.

Τα χρυσαφικά δεν καλύπτονται από ασφάλεια ενώ το υποστατικό δεν διαθέτει κλειστό σύστημα παρακολούθησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE