ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται βροχές και καταιγίδες, δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι - Δείτε την πρόβλεψη του καιρού

Έρχονται βροχές και καταιγίδες, δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι - Δείτε την πρόβλεψη του καιρού

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Εποχική χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αργότερα μέτριοι και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Σχολικά για όλα τα «βαλάντια»: Τσάντες από 4€ μέχρι 200€ - Ποιες οι τιμές για γραφική ύλη και ρουχισμό

• Ανοίγουν τα σχολεία: Ποιοι μαθητές είναι δικαιούχοι δωρεάν προγεύματος - Τα κριτήρια και οι αυξημένοι αριθμοί

• «Ντου» της ΥΚΑΝ σε οικία 18χρονου στη Λεμεσό - Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός

• Δημήτρης Κόκοτας: Σε καταστολή παραμένει εδώ και πέντε μήνες - Ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον



Interconnector: Τελική απόφαση σήμερα από Υπουργικό - Οι προβληματισμοί της Κυβέρνησης - Επιφυλάξεις από Βουλή

Interconnector: Τελική απόφαση σήμερα από Υπουργικό - Οι προβληματισμοί της Κυβέρνησης - Επιφυλάξεις από Βουλή

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη το υπουργικό συμβούλιο, δίνοντας συνέχεια στη χθεσινή απογευματινή συνεδρίαση όπου δεν βγήκε άσπρος καπνός για την επικύρωση της καταρχήν συμφωνίας της Δευτέρας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου- Κρήτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top