«Ντου» της ΥΚΑΝ σε οικία 18χρονου στη Λεμεσό - Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός

«Ντου» της ΥΚΑΝ σε οικία 18χρονου στη Λεμεσό - Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός

Τέσσερις συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη και ένα εκρηκτικό μηχανισμό, εντόπισε και κατάσχεσε χθες η Αστυνομία, σε οικία στη Λεμεσό. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθη ο 18χρονος ένοικος της οικίας.

Η έρευνα στην οικία του 18χρονου, διενεργήθηκε χθες το απόγευμα, από μέλη της ΥΚΑΝ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Κατά τη διάρκειά της εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού μεικτού βάρους 22,7 γραμμαρίων. Εντοπίστηκαν επίσης και κατασχέθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας και ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.

Ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) και το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE