LIFESTYLE

Αυτό είναι το σημείο συνάντησης (και) για το φετινό καλοκαίρι για τους Κύπριους influencers και foodies!

Αυτό είναι το σημείο συνάντησης (και) για το φετινό καλοκαίρι για τους Κύπριους influencers και foodies!

Για ακόμη μια χρονιά, τους πετύχαμε όλους εκεί!

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας αναδείχθηκε ως το απόλυτο σημείο συνάντησης και για το φετινό καλοκαίρι, με εγχώριους influencers και foodies να επιλέγουν για την έξοδό τους τα εστιατόρια της αλυσίδας Robuchon, L’ AtelierLe Deli και Le Sundeck, αλλά και το Sushi Yama.

Αγαπημένο στέκι φαίνεται πως έχει γίνει για την Ramona Filip, το δημοφιλές και βραβευμένο εστιατόριο L' Atelier Robuchon στην Μαρίνα Αγίας Νάπας, καθώς τα τελευταία χρόνια το επισκέπτεται αρκετά συχνά, για να απολαμβάνει τις μοναδικές δημιουργίες των σεφ, στην φανταστική βεράντα του εστιατορίου με θέα τη Μεσόγειο.

To L' Atelier Robuchon επισκέφτηκε επίσης και ο δημοφιλής foodie Cyprus Eats, αναδεικνύοντας τις πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις του καλοκαιριού. Το reel που ανέβασε ο influencer που θεωρείται αυθεντία στο τοπικό φαγητό, αποτυπώνει την αρμονία της γαλλικής υψηλής κουζίνας με την αίσθηση πολυτέλειας που αποπνέει ο χώρος.

 

Ωστόσο ο γνωστός foodie φαίνεται πως ενθουσιάστηκε με την περιοχή, με αποτέλεσμα να την επισκεφθεί και δεύτερη φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να βιώσει ακόμη μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Στη δεύτερή του επίσκεψη δοκίμασε αυθεντική γιαπωνέζικη κουζίνα στο Sushi Yama, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού όπως σημείωσε και ο ίδιος, δοκίμασε “το καλύτερο σούσι του νησιού”.

Η Κάλια Ελευθερίου, από την άλλη, διάλεξε το δημοφιλές Le Sundeck Robuchon, για να διασκεδάσει με την παρέα της σε λάτιν ρυθμούς! Η Κάλια, φορώντας ένα αέρινο καλοκαιρινό σύνολο απόλαυσε τη μαγευτική βραδιά, στο απόλυτο must-visit spot του φετινού καλοκαιριού, δοκιμάζοντας τα φημισμένα signature cocktails του μαγαζιού, και τα γευστικά bites to share από το μενού του Le Sundeck.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kalia Eleftheriou 🍉 (@elkalia)

Εκεί ήταν και η Χριστίνα Αργυρού η οποία μας έδειξε πώς μπορεί να είσαι stylish για brunch στο Le Deli Robuchon. Με φόντο την μοναδική θέα στη Μεσόγειο, η Χριστίνα απόλαυσε παρέα με τον σύζυγό της το πεντανόστιμο brunch menu του Le Deli, που συνδυάζει φρεσκάδα, ποιότητα και δημιουργικότητα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina Argyrou (@christinargyrou)

Στην Μαρίνα Αγίας Νάπας πετύχαμε και την Maria Gojkovic η οποία μας μετέφερε σε έναν κόσμο γεύσεων και χρωμάτων μέσα από την επίσκεψή της στο ασιατικό Sushi Yama. Ντυμένη με ένα κομψό, καλοκαιρινό outfit και παρέα με την κολλητή της, η Μαρία φαίνεται να απόλαυσε ένα χαλαρό girls night out.

Στο Sushi Yama είδαμε και την Άντρια Ζαντή, σε ένα κάπως πιο οικογενειακό σκηνικό, παρέα με μια φίλη της και το παιδάκι της, το οποίο από το υλικό που ανέβασε στα social, φαίνεται να το απόλαυσε καλύτερα απ’ όλους, με την μικρή να δοκιμάζει σχεδόν απ’ όλα τα πιάτα του μενού, παρότι το μαγαζί προσφέρει και ειδικά προσαρμοσμένο μενού για παιδιά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Andria Zanti (@andriazanti)

Το Le Sundeck Robuchon, επέλεξε για την τελευταία της έξοδο στην Κύπρο, λίγο πριν φύγει ξανά για εξωτερικό, η Olivia Constantides  παρέα με έναν φίλο της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Olivia Constantinides (@oliviacg)

Όπως μας ενημέρωσε μέσα από το post της η αγαπημένη influencer, εκτός από τη μοναδική θέα και τον υπέροχο χώρο, στο μενού του Le Sundeck μπορείς να βρεις και vegan επιλογές τόσο στα cocktails όσο και στα δημοφιλή bites του share, τα οποία δοκίμασε και έβαλε 10 στα 10.

Στάση στην περιοχή έκαναν όμως και οι Cyprus Foodies, οι οποίες απόλαυσαν τα μοναδικά πιάτα από το dinner menu του Le Deli Robuchon και ενθουσιάστηκαν από το εξαιρετικό φαγητό, τα εμπνευσμένα γλυκά και τα δημιουργικά cocktails που ετοιμάζει η ομάδα των σεφ και mixologist.  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Έρχονται βροχές και καταιγίδες, δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι - Δείτε την πρόβλεψη του καιρού

• Σχολικά για όλα τα «βαλάντια»: Τσάντες από 4€ μέχρι 200€ - Ποιες οι τιμές για γραφική ύλη και ρουχισμό

• Ανοίγουν τα σχολεία: Ποιοι μαθητές είναι δικαιούχοι δωρεάν προγεύματος - Τα κριτήρια και οι αυξημένοι αριθμοί

• «Ντου» της ΥΚΑΝ σε οικία 18χρονου στη Λεμεσό - Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός

• Δημήτρης Κόκοτας: Σε καταστολή παραμένει εδώ και πέντε μήνες - Ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον



Interconnector: Τελική απόφαση σήμερα από Υπουργικό - Οι προβληματισμοί της Κυβέρνησης - Επιφυλάξεις από Βουλή

Interconnector: Τελική απόφαση σήμερα από Υπουργικό - Οι προβληματισμοί της Κυβέρνησης - Επιφυλάξεις από Βουλή

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη το υπουργικό συμβούλιο, δίνοντας συνέχεια στη χθεσινή απογευματινή συνεδρίαση όπου δεν βγήκε άσπρος καπνός για την επικύρωση της καταρχήν συμφωνίας της Δευτέρας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου- Κρήτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top