Πενθήμερη κράτηση για 18χρονο: Βρέθηκαν ναρκωτικά και εκρηκτικός μηχανισμός στην οικία του

Πενθήμερη κράτηση για 18χρονο: Βρέθηκαν ναρκωτικά και εκρηκτικός μηχανισμός στην οικία του

Διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 18χρονου υπόπτου, ο οποίος συνελήφθη χθες, μετά τον εντοπισμό αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού και ποσότητας ναρκωτικών, στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του μετά από έρευνα μελών της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού), δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην βοηθητική οικία όπου διαμένει ο ύποπτος, στο Ζακάκι, όπου και εντοπίστηκαν τέσσερις νάιλον διαφανείς συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 22.7 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, πάνω στην οποία υπήρχαν ίχνη άσπρης σκόνης που ομοιάζει με κοκαΐνη, καθώς και ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός χαμηλής ισχύος.

Ανακρινόμενος ο ύποπτος φέρεται να παραδέχεται την κατοχή των ανευρεθέντων και δίνει διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται. Στο χώρο εντοπίστηκε και μια γυναίκα, η οποία κλήθηκε για ανάκριση και ακολούθως αποδεσμεύτηκε.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε σήμερα ο 18χρονος, διέταξε την κράτηση του για περίοδο πέντε ημερών, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενημέρωσε τον Βασιλιά της Ιορδανίας για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Ενημέρωσε τον Βασιλιά της Ιορδανίας για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 3ης Διάσκεψης των ΗΕ για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, της Γαλλίας.  

BEST OF TOTHEMAONLINE