LIKE ONLINE

Αυτά τα 3 ζώδια είναι ακόμα κολλημένα με... τον πρώην

Αυτά τα 3 ζώδια είναι ακόμα κολλημένα με... τον πρώην

Κάποιες φορές, όλοι έχουμε περάσει από τη φάση που κοιτάμε πίσω και αναρωτιόμαστε για τις παλιές σχέσεις μας. Όμως, αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια, το να ξεπεράσεις έναν πρώην μπορεί να μοιάζει με αληθινή πρόκληση.

Ας δούμε λοιπόν ποια ζώδια έχουν αυτή την τάση να μένουν κολλημένα στο παρελθόν.

Καρκίνος
Αν είσαι Καρκίνος ή ξέρεις κάποιον που είναι, τότε καταλαβαίνεις τι εννοούμε. Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για την ευαισθησία και το βάθος των συναισθημάτων του. Οι Καρκίνοι έχουν την τάση να δένονται έντονα με τους ανθρώπους που αγαπούν, και όταν μια σχέση τελειώνει, δεν την ξεχνούν εύκολα. Μπορεί να κρατήσουν τα παλιά μηνύματα, να ακούνε το τραγούδι που είχαν με τον πρώην τους ή να αναπολούν τις καλές στιγμές. Δεν είναι ότι θέλουν να επιστρέψουν πίσω, απλώς ο πρώην τους θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά τους.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για την ένταση και το πάθος τους και αυτό ισχύει και στις σχέσεις τους. Όταν αγαπήσουν, αγαπάνε βαθιά και έντονα. Όταν όμως μια σχέση τελειώσει, δεν είναι εύκολο να προχωρήσουν. Οι Σκορπιοί μπορούν να κρατούν κακία ή να αισθάνονται ότι δεν έχουν κλείσει τα κεφάλαια με τον πρώην τους. Συχνά, τους τρώει η επιθυμία να μάθουν τι κάνει ο πρώην τους, και μερικές φορές μπορεί να κάνουν σκέψεις για επανασύνδεση, ειδικά αν νιώθουν ότι δεν έχουν πάρει τις απαντήσεις που ήθελαν.

Ιχθύες
Οι Ιχθύες είναι οι μεγάλοι ρομαντικοί του ζωδιακού κύκλου. Έχουν την τάση να εξιδανικεύουν τους πρώην τους και να ζουν με τη νοσταλγία των παλιών καλών καιρών. Μπορεί να βυθίζονται στις αναμνήσεις και να σκέφτονται «τι θα γινόταν αν». Αυτό τους κάνει να δυσκολεύονται να αφήσουν πίσω το παρελθόν και να προχωρήσουν σε νέες σχέσεις. Οι Ιχθύες πολλές φορές βλέπουν την αγάπη σαν ένα παραμύθι, και αν η σχέση δεν είχε το τέλος που ήθελαν, μπορεί να συνεχίσουν να φαντάζονται πώς θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα ζώδια, μην ανησυχείς! Το να είσαι κολλημένος με έναν πρώην δεν είναι απαραίτητα κακό είναι απλά ένα σημάδι ότι αγαπάς με πάθος και βαθειά. Το κλειδί είναι να θυμάσαι ότι αξίζεις να ζήσεις νέες εμπειρίες και να βρεις νέα αγάπη που θα σε γεμίσει με τον ίδιο τρόπο, αν όχι περισσότερο!

Πηγή: womenonly.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Πολίτης εντόπισε αμυντική χειροβομβίδα σε χωράφι στη Λευκωσία - Αποσυναρμολογήθηκε από πυροτεχνουργό

• Σχολικά για όλα τα «βαλάντια»: Τσάντες από 4€ μέχρι 200€ - Ποιες οι τιμές για γραφική ύλη και ρουχισμό

• Ανοίγουν τα σχολεία: Ποιοι μαθητές είναι δικαιούχοι δωρεάν προγεύματος - Τα κριτήρια και οι αυξημένοι αριθμοί

• Η «πύλη της Κολάσεως» βρίσκεται στη Γη, είναι ορατή από το διάστημα και μεγαλώνει ανησυχητικά γρήγορα

• Δημήτρης Σούγλης: Η σύζυγος του νίκησε τον καρκίνο και εκπλήρωσε το τάμα της



Λετυμπιώτης για ηλεκτρική διασύνδεση:  Σύσκεψη όλων των μερών την Τρίτη στην Κύπρο

Λετυμπιώτης για ηλεκτρική διασύνδεση: Σύσκεψη όλων των μερών την Τρίτη στην Κύπρο

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top